Fran pokušava upasti u ekskluzivni ladanjski klub Riverside, a njezina majka zove je da je upozori.

4. sez., 5.-6. ep. - 23. studenog

Fran pokušava upasti u ekskluzivni ladanjski klub Riverside, a njezina majka zove je da je upozori. Naime, nakon što je izgubila svoj noćni klub i bila deložirana, Franina teta Freida pokušava naći nekog kod koga bi mogla odsjesti, a Fran je sljedeća na njezinu popisu. Shvativši da je ona njezina jedina nada, Fran se trudi unaprijediti Freidinu vezu s njezinim imućnim dečkom Fredom. U međuvremenu Fran primjećuje zabrinjavajuću sličnost s Maxwellom kada je riječ o izbjegavanju veze i obveza. Nakon što nabasa na njega u ladanjskom klubu, Fran pristaje pomoći Fredu prevladati stidljivost te ga uči plesati. Međutim, Fred doživi infarkt tijekom prvog plesnog sata. Nakon što Freida uđe u prostoriju i ugleda onesviještenog Freda na Fran, sve će pogrešno shvatiti i nećakinju optužiti da krade njezina muškarca. Premda Fran ne uspijeva nikoga uvjeriti da je riječ o nesporazumu, nakon što se probudi iz kome, Fred objašnjava što se zbilo, a zatim zaprosi Freidu.

Tijekom posjeta galeriji s Fran, Maxwell slučajno nabasa na svojeg oca Jamesa, s kojim nije u dobrim odnosima, i svoju pomajku Joan. Premda Maxwell jasno daje do znanja da je još srdit na oca jer je ostavio suprugu i oženio se svojom tajnicom, Fran pokušava izgladiti njihov odnos te bez njegova znanja poziva Jamesa i Joan na večeru, a da smanji napetost, na večeru poziva i Sylviju i Yettu. Nakon što stignu na večeru, svima je jasno da Fran nikomu nije rekla cijelu istinu. Maxwell misli da je njegov otac došao na svoju inicijativu, a James misli da ga je sin pozvao s namjerom da poprave njihov uništeni odnos. Međutim, najveće je iznenađenje to što Joan vrlo sliči Fran. U međuvremenu, dok atmosfera za večerom sve više propada, James Sylviji govori o dobroj investicijskoj prilici.


4. sez., 7.-8. ep. - 24. studenog

Da bi nagovorili televizijsku ličnost Jaya Lenoa da u svojoj emisiji ugosti glumce iz njihove najnovije predstave, C. C. mu obećava da će Fran čuvati njegovu kujicu Harley. Dok čuva i
C. C.-jina psa Kestija i Harley, Fran saznaje da se nalazi pod istragom Porezne uprave. Budući da je s Brightonom ispunjavala papirologiju za povrat poreza, sada svim snagama pokušava izbjeći probleme. U međuvremenu Brighton odbija Maxwellove pokušaje poboljšavanja njihova odnosa. Nakon dolaska poreznog revizora Josha Bassena, Fran se trudi odvratiti mu pozornost od njezina krivotvorenog povrata poreza s pomoću seksi haljinice. Međutim Brighton mu uspijeva odvratiti pozornost kada sazna da je Josh revidirao povrat poreza slavnog rock-benda. Zatim, dok Brighton postaje sve više opčinjen Joshom te se time odnos između oca i sina i dalje pogoršava, Fran saznaje da joj prijeti porezni račun u iznosu od 5000 dolara, a Kesti napastuje Harley.

Dok Fran jadikuje zbog dosadnog života kod kuće, Maxwell je previše zaokupljen svojom novom predstavom da bi to primijetio. Stoga, kada njegov brat Nigel neočekivano stigne jer razmatra kupnju noćnog kluba u New Yorku, Maxwell predloži da Fran bude njegov vodič po gradu. Vrativši se doma, Fran je iznenađena da je toliko uživala u izlasku. Nakon njihova noćnog izlaska, Nigel stiže u kuću obitelji Sheffield gdje se namjerava udvarati Fran. Premda to nije očekivala, Fran je iznenađena nakon što je Nigel obaspe laskavim i skupocjenim darovima. Međutim, više od svega iznenadilo ju je to što joj je darovao kartu za ponoćnu plovidbu luksuznim kruzerom zamolivši je da mu se pridruži na putovanju te da ondje pristane udati se za njega.


4. sez., 9.-10. ep. - 25. studenog

Nakon što Maggie zamoli Fran da joj pomogne nagovoriti Maxwella da joj dopusti da se tetovira, Fran to odlučno odbija. Međutim, nakon što Val izlane da se Fran tetovirala dok su išle u srednju školu, svi su zapanjeni. Nakon što Fran prepriča svoje tinejdžersko iskustvo u salonu za tetoviranje koji je vodila bivša časna sestra, Sylvia inzistira na tomu da Fran ukloni tetovažu kako ne bi osramotila obitelj i ugrozila svoju budućnost. Premda je vijest o tetovaži pobudila Maxwellovu znatiželju, on ipak odbija dopustiti Maggie da se tetovira. Vidjevši koliko Maxwella uzbuđuje sama pomisao na njezinu tetovažu, Fran je sinula ideja. Premda je Sylviji obećala da će je ukloniti, Fran se priprema ponovno zavesti Maxwella s pomoću nje tijekom obiteljskog putovanja na Bermude. Međutim, dok ona traži priliku da odjene oskudan bikini koji bi otkrivao tetovažu, nikako joj to ne polazi za rukom zbog obveza prema djeci.

Bliži se Maggien rođendan i ona treba pomoć pri nabavi auta. Uvjerena da će njezin otac odbiti kupiti joj auto, predlaže da ga Fran pokuša osvojiti osvajanjem titule na izboru za Miss Trans Am na Auto Showu. Međutim, Maxwell najprije mora naučiti Fran voziti auto s mjenjačem da bi se mogla natjecati u posljednjem dijelu izbora. U međuvremenu, Fran je zapanjena saznavši da Roslyn Kind, sestra Barbre Streisand uvježbava program za veliku dobrotvornu priredbu s Maxwellom i C. C. Dok je podučavao Fran u svojem Porscheu, Maxwell je primio poziv od C. C. koja mu obznanjuje da je Barbra Streisand pristala osobno voditi dobrotvornu priredbu u svojoj vikendici. Nakon što pomisao na to da će se družiti s omiljenom filmskom zvijezdom potpuno smete Fran, ona autom slučajno udari zeca. C. C. iskorištava Franinu grižnju savjesti i podsjeća je na tragičnu nesreću pa, unatoč tomu što zauzima vodeće mjesto u natjecanju, Fran je shrvana vidjevši zečju šapu koja donosi sreću u autu na natjecanju.


4. sez., 11.-12. ep. - 26. studenog

Fran je potrebna stanka od Maxwella pa ona planira odlazak na odmor s Val. Nakon prigovaranja djece, ona se ipak dvoumi, posebice čuvši da je Maxwell unajmio jahtu za krstarenje grčkim otocima. Ipak, prisjetivši se da se njezin šef pokušao umiješati u sva njezina prethodna putovanja, Fran odlučuje držati se svojeg plana. U međuvremenu, C. C. se ozlijedila dok se natjecala s Nilesom u prisluškivanju Maxwellove i Franine rasprave o planovima za odmor.

Fran ide na pogreb bivšeg zaručnika Dannyja, ali boji se da će ostati sama pa nagovara Maxwella da stupe u vezu. 


4. sez., 13.-14. ep. - 27. studenog

Fran obavlja pripreme za sestričnino vjenčanje na kojem će biti djeveruša, a prije toga izlazi s Val u popularni bar za samce. Nakon što nabasaju na C. C., prilazi im zgodni muškarac te zamoli Fran za ples. Međutim, C. C. neće ostati praznih ruku jer se Val silno trudi biti joj prijateljica. U međuvremenu, Franin nadolazeći spoj s vrlo romantičnim i imućnim Bobom kod Maxwella mogao bi izazvati napad ljubomore. Na njihovu prvom spoju Bob se zaljubljuje preko ušiju u Fran koja zamišlja savršen život u ulozi njegove supruge te osvetu Maxwellu. Nakon što se Sylvia požali jer Fran nije povela novog dečka na vjenčanje da upozna cijelu obitelj, Fran ne popušta jer ničime ne želi otjerati Boba. Međutim, nakon što Fran stigne, iznenađena je saznavši da je Bob jedan od mladoženjinih prijatelja, ali i njezin bratić. Istodobno Valina upornost izluđuje C. C.

Premda je ohrabruje to što je njezina kći počela odlaziti terapeutu, Sylvia je nezadovoljna nakon što dr. Miller Fran predloži da izbaci sve muškarce iz svojeg života. Usprkos tomu što joj majka prijeti samoubojstvom, Fran je čvrsto odlučila poslušati savjet terapeuta. Nakon što Niles uzme stanku da bi saslušao Franine probleme, nestrpljivi Maxwell smjesta mu daje otkaz. U međuvremenu, C. C. se dala nagovoriti na izlazak s Fran i Val bez muškaraca. Međutim, nakon što Val ode s prvim muškarcem koji pokaže zanimanje za nju, C. C. izražava svoje nezadovoljstvo, a i Fran zatim neuspješno pokušava pronaći muškarca. Dok se priprema za odlazak, Niles nagovara Maxwella da razbije sve čvršći pakt između Fran, C. C. i Val, a Maxwell tvrdi da je Franin novi stav najbolje što se moglo dogoditi te odbija Nilesov savjet. Međutim, nakon što se Sylvia požali zbog njegova utjecaja, Maxwellova je odlučnost na kušnji. U međuvremenu Fran ostaje sama nakon što C. C. na spoj pozove zgodni mladi muškarac te ona prihvati poziv.

 

 

 

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju