Proteklih 25 godina Fran se redovito dopisuje s prijateljem Lennyjem. Međutim, iskoristivši prednost njihova obećanja da nikad neće razmijeniti fotografije, Fran je zabrinuta jer Lenny dolazi u New York i želi je napokon upoznati.

3. sez., 1.-2. ep. - 2. studenog

Proteklih 25 godina Fran se redovito dopisuje s prijateljem Lennyjem. Međutim, iskoristivši prednost njihova obećanja da nikad neće razmijeniti fotografije, Fran je zabrinuta jer Lenny dolazi u New York i želi je napokon upoznati. U međuvremenu, Maggie isprobava novi parfem da privuče pozornost mladića, Brighton razmjenjuje anonimne ljubavne poruke s jednom djevojkom u školi, a C. C. odlučuje zavesti Maxwella.

C. C.-in brat Noel najavio je da dolazi u posjet pa Fran priželjkuje spoj s privlačnim sveučilišnim profesorom. Međutim, nakon što upozna Fran, Noel i njegova sestra izrazito natjecateljskog duha okladili su se u njegov sportski auto i njezina čistokrvnog trkaćeg konja da je moguće podučiti Fran da prođe audiciju za televizijski kviz „Rizik“. U međuvremenu, Maxwell je uzrujan jer nije pozvan na druženje preko vikenda u društvu predsjednika Clintona.


3. sez., 3.-4. ep. - 3. studenog

Nakon susreta na društvenom zbivanju, Fran se zaljubljuje u privlačnog dr. Julesa Kimballa. Dok Sylvia inzistira na tome da se Fran što prije uda za njega, Maxwell je zabrinut misleći da Fran sve previše požuruje. Stoga, nakon što Jules zaprosi Fran, a ona mu kaže da mora malo razmisliti, to izluđuje njezinu majku. Međutim, zbog te odgode Maxwell je presretan. U međuvremenu, Brighton pokušava barem jedanput pobijediti oca u šahu, a Gracie se brani od najnovijeg udvarača u školi, jednog koji svoju ljubav iskazuje povraćanjem.

Približava se Maggien šesnaesti rođendan pa je Maxwell za taj veliki događaj zakupio muzej Guggenheim. Shvativši da Maggie proslavu nije tako zamišljala, Fran tu vijest obznanjuje Maxwellu, ali nakon što je Fran prepuštena odgovornost i organizacija proslave u noćnom klubu njezine tete Friede, Maggie se počinje pitati nije li plan njezina oca možda ipak bio bolji.


3. sez., 5.-6. ep. - 4. studenog

Fran zbog posla oko djece nema vremena izlaziti pa Sylvia počinje prigovarati da zbog Sheffieldove djece ne može naći muža. Međutim, Fran odlučuje nešto poduzeti nakon što joj posljednji spoj prekine Maxwell. Ona tvrdi da ne mora živjeti s obitelji da bi izvršavala svoje dužnosti te prihvaća izazov i preseli se k Val.Međutim, Fran ubrzo shvaća da je možda napravila golemu pogrešku. Osim što u premalenu stanu nema mjesta i on vrvi žoharima, tu je i činjenica da su svi slobodni muškarci kojima se Val hvalila gay. Potom je zakasnila na prvi radni dan. Međutim, unatoč tomu što Maxwell tvrdi da je sve u redu premda nje nema, prisiljen je priznati da je brinuti se za djecu svake večeri teže nego što je mislio.

Fran pada u depresiju saznavši da se njezin bivši zaručnik Danny ženi. Zbog toga ona odlazi u beskrajne šopinge i kupuje sve što ugleda. Stoga, nakon što se Gracie zabrine jer njezina dadilja ima naviku koju ne može kontrolirati, nagovara Maxwella da potraže pomoć u vezi s Franinom ovisnošću. U međuvremenu, nakon što Dannyjeva zaručnica naredi Dannyju da otpusti Val, ona ostaje bez posla i počinje organizirati večeri prodaje posuđa Tupperware, između ostalog i u kući obitelji Sheffield.


3. sez., 7.-8. ep. - 5. studenog

Nakon što se pijan vratio kući s tuluma, Maxwell se žali da žene nisu željele razgovarati s njim. Fran smatra da je možda tako jer on i dalje nosi vjenčani prsten, a C.C. Maxwellu predlaže da zove publicista s područja šoubiznisa, Sidneyja Mercera. Međutim, kada Sidney stigne na prvi sastanak, Fran, Niles i C.C. iznenađeni su saznavši da je posao preuzela njegova prelijepa kći i imenjakinja.

Maxwell i C.C pripremaju se za poslovno putovanje u Boston, a Fran ide na tulum za samce nadajući se da će ona i Val ondje upoznati muškarce. Vrativši se rano i bez pratnje, zaključuju da će nove muškarce upoznati samo ako same prirede tulum. Nakon što Niles nagovori Maxwella da u Boston povede i djecu, Maggie se buni jer je već nabavila ulaznice za koncert. Dok Fran nagovara šefa da najstarijoj kćeri dopusti da ostane kod kuće preko vikenda, C. C. je razočarana jer neće nasamo provesti vikend s Maxwellom.

3. sez., 9.-10. ep. - 6. studenog

Nakon neugodnog susreta u cvjećarnici, Fran se priprema za dolazak Maxwellove majke, Elizabeth. Premda se Maxwell grozi tog posjeta, Fran mu se raduje i kani ostaviti najbolji mogući dojam. Međutim, sve kreće po zlu nakon što Fran sazna da je žena s kojom se porječkala u cvjećarnici nitko drugi nego Elizabeth Sheffield.

Nakon što Maxwell ohrabri Fran da ode u šoping, ona misli da on nešto smjera. Riječ je o dolasku filmske zvijezde Monice Baker u kuću obitelji Sheffield te su time otkriveni njegovi motivi. Ipak, vidjevši fotografiju novorođenčeta svojeg bivšeg zaručnika te zbog Monicina statusa samohrane majke, Fran se pita hoće li i ona ikad biti roditelj. Stoga, otkrivši da je rodila sina zahvaljujući banci sperme, Monica nagovara Fran da i sama to pokuša.

>>>> Dadilja, 9.-13. studenog

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju