Unatoč C. C.-inu velikom entuzijazmu, Maxwell odbija surađivati s avangardnim režiserom Phillipom Cohenom na njegovoj novoj verziji „Romea i Juliije“.

2. sez., 7.-8. ep. - 19. listopada

Unatoč C. C.-inu velikom entuzijazmu, Maxwell odbija surađivati s avangardnim režiserom Phillipom Cohenom na njegovoj novoj verziji „Romea i Juliije“. Međutim, shvaća da njegovim poteškoćama nije kraj kada Phillipe ponudi Fran ulogu Julije jer želi da je glumi nepoznata osoba. U međuvremenu, Maggie se uzruja jer je Maxwell ne želi pustiti na putovanje s prijateljima preko vikenda.

Tijekom obilaska kuće Sheffieldovih, Sylvia i njezine prijateljice presretne su nakon što ugledaju glumca Bena Vereena. Tvrdeći da je pristao na glavnu ulogu u njegovoj sljedećoj predstavi, Maxwell zaključuje da mora osigurati novac za taj sigurni hit. Premda mu Sylvia i prijateljice nude sav novac koji su uštedjele tijekom 30-godišnjeg igranja kanaste, Maxwell ne želi prihvatiti – dok ne sazna da je riječ o 25.000 dolara! Dok se Niles priprema za dolazak najvećeg ulagača u predstavu, magnata industrije smeća Charlesa Hastea, C. C. se hvali da je uspjela naivnom turistu oteti taksi. Međutim, nakon što shvati da je njezina žrtva bio Charles Haste, C. C. je prisiljena skrivati se.


2. sez., 9.-10. ep. - 20. listopada

Uvijek u potrazi za potencijalnim mužem, Fran vodi Grace u luksuzni supermarket u susjedstvu u potrazi za namirnicama. Dok Grace iskorištava trenutak i baca se na izlog sa žitaricama, Fran se udvara zgodni kupac, Glen Mitchell. Unatoč Maxwellovu protivljenju takvoj strategiji, Fran dogovara spoj s Glenom, misleći da izlazi s uspješnim i imućnim mešetarom. U međuvremenu, C. C. sugerira Maxwellu da bi trebao uložiti u vikendicu u Martha's Vineyardu.

U kući obitelji Sheffield vlada kaos jer se Fran priprema za majčinu rođendansku zabavu iznenađenja. Budući da Maxwell i C. C. preko vikenda putuju u vikendicu na plaži poznatog kritičara, Maxwell je ponudio skupo vino koje Fran može podijeliti sa svojim uzvanicima. Međutim, nije imao pojma da će Fran od skupocjenog vina raditi sangriju.


2. sez., 11.-12. ep. - 21. listopada

Maxwell je odlučio ponovno uprizoriti mjuzikl „Oliver“ pa je C. C. angažirala mladu televizijsku zvijezdu za glavnu ulogu. Premda se Maxwellu ta ideja ne sviđa, kada se Fran uplete, on je umoran od svega i pristaje angažirati Jacka Walkera. Međutim, kada dječja zvijezda stigne u kuću Sheffieldovih gdje kani ostati dok se ne smjesti u New Yorku, oni saznaju da je zapravo riječ o pohotnom, perverznom mladiću koji vrijeđa Fran i djevojke.

Fran se sprema na odlazak na pogreb svoje pratete Mimme Fayge, a Maggie je kritizira jer prečesto koristi proizvode za njegu kose. Fran tvrdi da je u mlađim danima bila prava aktivistica pa je Maggie moli da joj pomogne nagovoriti Maxwella da joj dopusti prisustvovati cjelovečernjem čitanju poezije u znak zaštite Zemlje. Međutim, na Maggieno iznenađenje i razočarenje, Fran se slaže s Maxwellovom odlukom da je ne pusti. U međuvremenu, svi se na pogrebu pitaju tko će naslijediti skupocjeni kaput od nerca Mimme Fayge. Ali kada on naposljetku pripadne Fran, ona ga ne želi prihvatiti zbog svojih stavova prema pravima životinja.

 

2. sez., 13.-14. ep. - 22. listopada

Nakon što su izdržali uvod u Maxwellov trosatni mjuzikl i adaptaciju „Norme Rae“, svi se moraju pripremiti za veliku večernju gala premijeru. U međuvremenu, kada mu Fran zabrani da pođe na izlet s prijateljima u šoping-centar u New Jerseyju, Brighton je odbija poslušati i obraća se ocu. Nakon što se ona požali jer je Maxwell poništio njezinu odluku, on obećava da će je u budućnosti više podupirati. Međutim, nakon što sazna da mu je lagao o tome tko će voziti, Maxwell se predomišlja i zabranjuje Brightonu da ide s prijateljima i da prisustvuje premijeri njegova mjuzikla. Shvativši da njegova kazna inače ne bi bila potpuna, Fran inzistira na tome da im se Brighton pridruži na premijeri.

Dok Fran gleda stari horor-film s djecom, Maxwell stiže kući s tajanstvenom gošćom omotanom zavojima. Maxwell tvrdi da je riječ o prijateljici koja se oporavlja od operacije, ali to što ne želi otkriti identitet neznanke budi Franinu znatiželju. Nakon što saznaju da ni C. C. ni Fran ne znaju identitet gošće, obje pretražuju Maxwellov ured, sve dok ne budu uhvaćene na djelu.


2. sez., 15.-16. ep. - 23. listopada

Pregledavajući svoje stare stvari u roditeljskoj kući, Fran se prisjetila da se bliži 20. godišnjica njezina ljetnog kampa iz djetinjstva. Zna da će, gotovo sigurno, biti podvrgnuta kritikama svoje stare suparnice Judy Silverman pa odlučuje da ipak neće prisustvovati. Međutim, nakon razgovora s Val, Fran odlučuje zamoliti Maxwella da pođe kao njezina pratnja kako bi zadivila Judy.

Nakon što Maxwell ukori Fran jer njegovu sinu dopušta da previše gleda televiziju, Fran pokuša zainteresirati Brightona za bejzbol. Ali, nakon što ga pogodi loptica pa stignu u kuću njezinih roditelja da se oporavi, Brighton pokaže neobičan interes za kartašku igru kanastu. Stoga, kada se četvrta članica njihova tima preseli na Floridu uoči velikog turnira u Atlantic Cityju, Fran, njezina majka Sylvia i baka Yetta slože se da bi Brighton trebao zauzeti njezino mjesto.

>>>> Dadilja, 26.-30. listopada

 


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju