Nakon tvrdnji da se odriče muškaraca, Fran prihvaća spoj sa zvijezdom njujorških „Rangersa“ Mikeom LaVoeom.

3. sez., 21.-22. ep. - 16. studenog

Nakon tvrdnji da se odriče muškaraca, Fran prihvaća spoj sa zvijezdom njujorških „Rangersa“ Mikeom LaVoeom. Premda je zabrinuta zbog toga što će misliti njezin šef, Maxwell se trudi zadiviti Mikea vlastitim mačo-stilom. Međutim, već na prvom spoju Fran saznaje koliko je praznovjeran njezin novi dečko i zvijezda hokeja. Zbog Franine reakcije na Mikeovu praznovjernu narav Maxwell je zabrinut da neće dobiti ulaznice u prvom redu važne utakmice. Međutim, vidjevši koliko ulaznice znače Maxwellu i Brightonu, Fran pristaje ići na utakmicu gdje su je svi prepoznali kao Mikeovu novu srećonošu. Međutim, nakon što „Rangersima“ sve pođe nizbrdo, Mike ubrzo zaključi da mu Fran donosi nesreću.

Brighton uči Fran igrati tenis, a Maxwell je uzrujan zbog loše kritike njegove najnovije predstave. Prisiljen da preispita svoj život, zaključuje da u 42 godine svojeg života nije učinio ništa važno, a nakon što ga Fran pozove da joj se pridruži na teniskom terenu i riješi se napetosti, on gubi od potpune početnice i to mu dodatno kvari ionako loše raspoloženje. Premda Maxwell treba pomoć sa svojim problemom, Fran zna da on sam nikad neće pristati na terapiju. Stoga uz pomoć Grace nagovorit će ga da posjeti psihologinju dr. Joyce Brothers. Međutim, sigurniji nego ikad da je njegov život promašaj, Maxwell je iz ordinacije izjurio ravno u krizu srednjih godina. Uvjerena da će to proći, Fran zaključuje da se ne treba brinuti – sve dok Maxwell ne poželi vratiti svoju izgubljenu mladost.

 

3. sez., 23.-24. ep. - 17. studenog

Gary Issacs, privlačni novi pjevač, privlači rekordne skupine ljudi u Sylvijinoj sinagogi pa ona nagovara Fran da ga dođe upoznati. Fran pokušava navesti Garyja da je pozove na spoj, a Maxwell udružuje snage s kantautorom Burtom Bacharachom za novi, obećavajući brodvejski mjuzikl, a kada Burt dobije priliku čuti Garyja kako pjeva, inzistira na tome da njemu dodijele ulogu u mjuziklu. Uzbuđena zbog Garyjeve i svoje nove prilike, Fran poziva njega i svoje roditelje na večeru, a kada Gary svima najavi da ima važnu objavu, i Fran i Sylvia sigurne su da je riječ o bračnoj ponudi. Međutim, kada on obznani da odlazi iz sinagoge i da će postati brodvejska zvijezda, Sylvia krivi Fran za sabotažu novootkrivenog uspjeha njezine sinagoge – posebice nakon što Garyju slučajno bude dodijeljena glavna uloga u mjuziklu.

Nakon što Brighton padne francuski u školi, Maxwell zaključuje da je vrijeme da krene na instrukcije. Fran je odgovorna za pronalazak profesora i čvrsto odlučuje da će pri odabiru kvalifikacije biti jedini kriterij... Sve dok ne upozna visokog, tamnokosog i privlačnog Phillipea, a kada i Phillipe pokaže da se i ona njemu sviđa, Fran bez oklijevanja prihvaća njegov poziv na večeru. Nakon što shvati što se zbiva između dadilje i profesora, Maxwellova netrpeljivost prema Francuzu eskalira. Saznavši da ju je Phillipe zaprosio, pokušava nagovoriti Fran da odbije njegovu ponudu, a nakon što sazna da bi Phillipe tim brakom stekao vizu za ostanak u državi, Maxwell posumnja da on nešto smjera.


3. sez., 25.-26. ep. - 18. studenog

Dok se Maxwell priprema za proslavu Brightonove Svete potvrde, Fran se priprema za krstarenje s najboljom prijateljicom Val. Međutim, pomisao na to da će Fran biti na moru i na kruzeru punom poželjnih muškaraca za Maxwella je bila previše, posebice nakon tvrdnje proročice da će Fran upoznati muškarca svojih snova. Stoga, da pripazi na nju, Maxwell će urediti da joj se na krstarenju pridruži cijela obitelj Sheffield. Štoviše, kao da i to nije dovoljno, poziva i Franine roditelje, Yettu, Nilesa i C. C. da im se pridruže. Smjesta nakon dolaska na kruzer, Fran i Val počinju potragu za poželjnim neženjama. Uz malu pomoć svoje majke, Fran se brzo sprijateljuje s jednim od putnika, Steveom Goodmanom. Međutim, Maxwell predosjeća nevolje i smjesta pokušava Fran držati podalje od njezina privlačnog novog prijatelja. U međuvremenu, zbog neočekivanog niza sreće u kasinu na brodu Niles mora biti neobično ljubazan prema C. C.

Na zahtjev svoje majke Maxwell odlazi u Pariz spriječiti svojeg brata Nigela da potroši nasljedstvo u noćnom klubu, ali zbog zabune Maxwell odlazi s torbom u kojoj je C. C.-in pas Kesti, a ne sa svojom prtljagom, a Fran brigu o djeci prepušta Yetti i kreće prema zračnoj luci. Međutim, dok je pokušavala zamijeniti torbe, ona i pas slučajno su zaključani u prtljažniku aviona dok je avion kretao prema Francuskoj. Nakon što je sve kod kuće uvjerila da je dobro, Fran stiže u Pariz i saznaje da će hotelsku sobu morati dijeliti sa šefom, a Nigel pretpostavlja da se između njegova starijeg brata i dadilje događa nešto više. Fran nagovori Maxwella da uživaju zajedno u poslijepodnevnoj kupnji prije polaska u noćni klub gdje kane provjeriti investicije njegova brata.

 

4. sez., 1.-2. ep. - 19. studenog

Suočen s gotovo sigurnom katastrofom tijekom leta na povratku kući iz Pariza, Maxwell u panici izjavljuje Fran ljubav. Međutim, nakon što gotovo izbjegnu nesreću, on mijenja mišljenje i moli Fran da zaboravi da joj je izjavio ljubav. Budući da je već počela planirati njihov zajednički život, Fran nije raspoložena za njegovo povlačenje ljubavne izjave. Povrh svega razočarenja, Grace je u školskom projektu odlučila opisati C. C.-jin radni dan, a ne njezin. Fran je uvjerena da je Maxwell cijelo vrijeme besramno očijukao s njom pa joj Maxwell nudi skupocjene darove pokušavajući time izgladiti situaciju. Premda Niles osjeća da je nešto pošlo po zlu, Maxwell odbija otkriti detalje propasti njegova odnosa s dadiljom. U međuvremenu, tijekom izlaska u bar za samce s Val, Fran upoznaje Jacka, slijepca kojeg očito ne zanima samo njezin izgled.

Tijekom piknika s Fran u Central Parku, Maxwell spazi svoju kćer Maggie s njezinim novim 25-godišnjim dečkom Johnom. Premda je Maxwell odlučio da će kćeri zabraniti da se viđa s njim, Maggie je odlučila nastaviti svoju sve intenzivniju vezu s Johnom. Stoga, nakon što Fran predloži Maxwellu da im barem pruži priliku te upozna Johna prije negoli ga otjera, Maxwell pristaje. U međuvremenu Maxwell odbija priznati da njegov sluh možda počinje slabjeti. Nakon što se pridruži Maggie u obližnjoj knjižari da bi upoznala Johna, Fran je očarana njegovim zgodnim prijateljem Mikeom i unatoč velikoj razlici u godinama između njih, Fran pristaje na spoj u četvero znajući da će nakon izlaska s Mikeom biti teže uvjeriti Maggie da se ne bi trebala viđati s Johnom. Zatim će Maxwell ispaštati zbog svojeg lošeg sluha, a Niles će skovati plan kojim će C. C.-jin privremeni boravak u kući obitelji Sheffield htjeti učiniti što neugodnijim.


4. sez., 3.-4. ep. - 20. studenog

Nakon što Brighton loše napiše test iz biologije, Maxwell inzistira na tome da u sljedećem školskom projektu bude bolji bez njegove i Franine pomoći. Međutim, nakon što nije imao inspiraciju za ideju, Fran se ogluši na Maxwellovu naredbu i predlaže Brightonu da se pobrine za tri ptičja jaja pronađena u napuštenom gnijezdu na terasi i o tome napravi projekt. U međuvremenu Fran obučava Grace za kupnju u robnim kućama, a Niles će domišljato iskoristiti snimku te njome prevariti C. C. da pomisli da Maxwell želi ljubavni sastanak s njom. Premda mu je otac zaprijetio vojnom akademijom padne li ispit, Brighton moli Fran da mu pomogne s projektom. Međutim, nakon što ona pogrešno protumači njegove upute, Fran slučajno pregrije tri jaja i uništi Brightonov projekt. Nakon što shvati da Maxwellu ne može reći istinu, Fran odlučuje žaliti se Brightonovoj učiteljici. U međuvremenu Sylvija dobiva zagonetni osip nakon što je večerala jastoga.

Nakon što je na prijevaru morala povesti Grace sa sobom, Fran se nalazi u publici emisije The Rosie O'Donnell Show sa svojom najboljom prijateljicom Val. Saznavši da Rosie ima problem i da nikako ne može uspavati sina, Fran joj iz publike predlaže da ga pokuša uspavati disko-glazbom. Nakon što njezin savjet upali, Fran je pozvana u svlačionicu zvijezde nakon šoua, gdje joj je ponuđeno mjesto tjednog gostovanja u emisiji o brizi o djeci. Zabrinuta zbog toga što će Maxwell misliti, Fran inzistira na tomu da mu ona priopći vijest. Međutim, saznat će da on ima samo riječi potpore za njezinu novu karijeru. Nakon što Fran svojom popularnošću prizove gomilu ponuda za pokroviteljstvo, C. C. se ponudi biti njezina agentica. Premda se Maxwell trudi biti joj potpora, zabrinut je da bi, zbog njezine iznenadne slave, mogao izgubiti Fran. Stoga, nakon što sazna da je nesreća sanjati jednog člana obitelji Fine, Maxwell odlučuje pokvariti Franinu karijeru u šoubiznisu.

>>>> Dadilja, 23.-27. studenog

 

 

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju