Nakon što se Maggie pokuša izvući s tjelesnog, Fran se prisjeća svojih iskustava s problematičnim profesorom tjelesnog u srednjoj školi i ispisuje ispričnicu kojom traži Maggieno izuzeće zbog zdravstvenih razloga.

19.-20. ep. - 12. listopada

Nakon što se Maggie pokuša izvući s tjelesnog, Fran se prisjeća svojih iskustava s problematičnim profesorom tjelesnog u srednjoj školi i ispisuje ispričnicu kojom traži Maggieno izuzeće zbog zdravstvenih razloga. Međutim, nakon što Maxwell primi poziv iz škole, on pita Fran za šum na srcu njegove kćeri, a Niles, zabavljajući se, sve promatra. U međuvremenu, unatoč lošem iskustvu u ulozi njegova asistenta prije mnogo godina, C. C. i Fran nagovaraju Maxwella da glumcu Alanu Becku dodijeli glavu ulogu u svojoj novoj predstavi.

Nakon što je C. C. nagovorena da pozove svojeg oca na večeru zbog njezina zahtjevnog standarda i Fran i Niles premišljaju se oko organizacije tog susreta. Međutim, unatoč C. C.-nim pokušajima da se umili ocu, Fran i Maxwell izvrsno se slažu sa Stewartom. Potom Fran saznaje da je Stewart sponzor turneje Barbare Streisand te se ona onesvijesti nakon što je on pozove da s njim dijeli mjesta u prvom redu na koncertu i da nakon toga odu iza pozornice. U međuvremenu, Brightonova bejzbolska karijera u nižoj ligi nije počela najbolje pa Maxwell obećava da će ga odvesti na bejzbolsku utakmicu.
 

21.-22. ep. - 13. listopada

Nakon što je Fran saznala da je njezin bivši dečko raskinuo sa ženom zbog koje ju je ostavio, doznaje i da se Danny neprestano raspituje o njoj. Stoga, nakon što joj je Val rekla da bi ovaj put ona mogla raskinuti s njim, Fran pristaje sastati se s njim sutradan u salonu vjenčanica. Međutim, nakon što je stigla s djecom i namjerom da se ponaša hladno, Fran je iznenađena kad je Danny zaprosi.

Bliži se Majčin dan pa Fran saznaje da Maxwell ima običaj odvraćati djeci pozornost u to vrijeme da ne misle na majčinu smrt. Stoga je ovaj put odlučio odvesti Fran i djecu u obilazak ekskluzivnoga ladanjskog kluba čiji je član upravo postao. Ali nakon što su Fran i Grace pozvane sudjelovati u natjecanju ljepote za majke i kćeri koje se sprema na Majčin dan, Maxwell mora brzo nešto smisliti. Međutim, nakon što Maxwella uvjeri da je upravo natjecanje ono što Grace treba, Fran saznaje da djeca imaju više sjećanja na svoju pokojnu majku nego što Maxwell zna.


2. sez., 1.-2. ep. - 14. listopada

Nakon svog prvog dana nove školske godine, Shefieldova djeca vraćaju se kući kako bi podijelila svoja iskustva. Premda je Maggie uzbuđena zbog zgodnih konobara u obližnjem kafiću, a Grace obožava razgovore na igralištu, Brighton obznanjuje da se više nikad ne kani vratiti u više razrede. Fran daje sve od sebe da utješi uzrujanog Brightona i zaključuje da je uznemiren zbog neugodnog događaja u muškoj svlačionici. U međuvremenu, Maxwellov telefon ne prestaje zvoniti nakon što se njegovo ime pojavi na popisu najpoželjnijih neženja.

Dok zajedno rade na školskom projektu, Brighton odbija povesti nepopularnu djevojčicu iz razreda na školski ples. Nakon što ga Fran upozori da bi Brooke zbog toga mogla odustati od rada na projektu, zbog čega bi Brighton mogao dobiti lošu ocjenu, on se predomisli i ipak pita Brooke želi li s njim na ples. Nakon što njegovi prijatelji to saznaju, Brighton sve poriče. Fran ga pokudi zbog takvog ponašanja. Kada Fran otkrije da je njihov vozač taksija zapravo bivši učenik njezine srednje škole kojeg je ona jednom ponizila pred svima, Brighton iskoristi situaciju i natjera je da pristane izaći s taksistom na spoj.


2. sez., 3.-4. ep. - 15. listopada

Nakon što je Franinoj baki rečeno da mora napustiti dom za umirovljenike dok ga tretiraju sredstvom protiv termita, Fran je iznenađena saznanjem da Yetta očekuje da će je smjestiti u obitelj Sheffield. Premda se Maxwell slaže da bi to bila katastrofa i predlaže da je smjeste u otmjeni hotel na nekoliko dana, Fran ga naposljetku nagovara da dopusti Yetti da se doseli. U međuvremenu, Maggie traži Franin savjet u vezi s osjećajima prema njezinu dečku, Gregu. Ali dok se ona pita kada bi se Maggie trebala vratiti sa spoja, Maxwell propitkuje Franine odluke jer je njegovoj kćeri dopustila da gleda film pun sočnih detalja. Kada Fran naglasi da je Maggie već sat vremena kod kuće, Maxwell nepristojno prekine Maggie i Grega dok se ljube ispred ulaznih vrata. Maggie je izrazito neugodno zbog postupka njezina oca i uzrujana je zbog kršenja njezine privatnosti, a Maxwell joj zabranjuje da više ikad vidi Grega. Nakon nekoliko Yettinih savjeta, Maggie se ispričava zbog svojeg ispada i, uz Franinu pomoć, dobiva dopuštenje da pođe na piknik s Gregom. Međutim, Maxwell se dvoumi zbog Yettine procjene nakon što je zatekne u krevetu sa starijim gospodinom.

Nakon što je pristala nagovoriti Maxwella da pusti Maggie na rock-koncert, Fran saznaje da će na njegovu okupljanju bogatih kazališnih ulagača biti i njezina stara prijateljica Kathy O'Malley. Međutim, nakon što C. C. diskretno napomene da je Kathy sada udana za imućnog financijskog ulagača s Avenije Park, Fran se odlazi baviti djecom i ostavlja Maxwella i njegovu partnericu da sami pokušaju nagovoriti sponzore da im daju novac. Međutim, kada Kathy zaluta u kuhinju i ondje pronađe Fran i Val, saznaje da se bogato udala i nudi svoju pomoć kako bi i Fran to pošlo za rukom. U međuvremenu, Grace ne želi ići na tulum u pidžamama jer se ona ne odvaja od svojeg plišanog medvjedića pa Fran odlučuje odvratiti je od te navike.


2. sez., 5.-6. ep. - 16. listopada

Bliži se Franina prva godišnjica u obitelji Sheffield, a zbog čudnog ponašanja obitelji, ona misli da joj spremaju veliku zabavu. Željno iščekuje veliki događaj nakon što je Maxwell pita može li ostati kod kuće u subotu navečer te ona pokušava natuknuti koji bi dar željela. U međuvremenu, izlet u starački dom obija im se o glavu nakon što Graceina „posvojena“ baka umre prije negoli je ona vidi.

Povorka ponosa zakrčila je ulice pa je Fran djecu morala povesti u neuobičajenu vožnju podzemnom željeznicom. Fran je odlučila biti ljubazna pa je ponudila pomoć imigrantici koja je imala pune ruke posla sa svojom djecom, a naposljetku je završila s njezinim djetetom u naručju nakon što su ženu i ostalu njezinu djecu drugi putnici ugurali u drugi vlak koji je upravo polazio. Fran mališana odvede kući i oko njega angažira cijelu obitelj dok ona pokušava pozvati policiju.

>>>> Dadilja, 19.-23. listopada

 

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju