Moćni i raskalašeni odvjetnik naučit će se poniznosti kada postane Čuvar pravde!

2.sezona, 3.epizoda -ponedjeljak 6. lipnja
Nick (Simon Baker ) pomaže okružnim vlastima da otkupe dio groblja kako bi proširili cestu. Burton (Dabney Coleman ) zahvaljuje Mary Gressler (Farrah Fawcett) što mu je pomogla da joj sina ne optuže za ubojstvo njezine kćeri Mandy. Nakon što je zamolio Alvina da pomogne Mary organizirati pogreb za Mandy, Burton shvati da je senator Nathan Caldwell (John Rubinstein) počinio samoubojstvo kako ga ne bi optužili za uzimanje mita. Mitchel Lichtman, Caldwellov pomoćnik, sumnja da će vlasti i njega optužiti, pa prijeti da će uplesti Burtona. U međuvremenu, Mary uz Luluinu (Wendy Moniz) pomoć uspije dobiti Mandyno tijelo kako bi ga pokopala u obiteljsku grobnicu. Osjećajući da je na pomolu veza između Burtona i Mary, njezina unuka Shannon Gressler (Amanda Michalka) upozorava Burtona da se kloni njezine emocionalno krhke bake.

2.sezona, 4.epizoda- utorak 7. lipnja
Zajedno u novoj tvrtki, Fallin i Fallin predstavljaju okružnu bolnicu Pittsburgh nakon što bolničar prizna da je ubijao smrtno bolesne pacijente. Budući da je njegova baka bila jedna od pacijenata koje je navodno ubio bolničar Martin Keenan, James (Charles Malik Whitfield) je prisiljen izuzeti se iz pravnog tima. Kad shvati da se Jake (Raphael Sbarge) ogrebao za bolje mjesto u novoj tvrtki, James razmišlja o svojoj poziciji, pogotovo nakon što mu pristupi žena čiji je suprug bio jedna od bolničarovih žrtava.

2.sezona, 5.epizoda - srijeda 8. lipnja
Nakon što je Alvin uhićen u raciji u salonu za masažu, Lulu (Wendy Moniz) preuzima ured, ali izbavlja iz zatvora Janine Crane, ženu koja je optužena za vođenje salona, koji je u biti paravan za prostituciju. Upravni odbor Pravne pomoći Pittsburgha suspendira Alvina, a on zamoli Lulu da zastupa Janine, jer joj okrug želi oduzeti kćer i naći joj udomitelje.

2.sezona., 6.epizoda - četvrtak 9. lipnja
Sud proglasi Nicka (Simon Baker) skrbnikom Dalea i Penny Fante. 16-godišnji Dale treba presađivanje koštane srži kako bi se borio protiv leukemije. Laurie nikako ne može naći Daleovu sestru, pa je Nick prijavi policiji kako bi je našli i testirali za moguću donaciju koštane srži. Saznavši da je socijalna radnica već odavno prestala tražiti Penny, Nick kaže Daleu da će se morati obratiti njegovim roditeljima kojima su zbog zlostavljanja oduzeta djeca.

2.sezona., 7.epizoda - petak 10. lipnja
Nakon tragične smrti 8-godišnjeg Brendana Caffeyja uslijed napada psa, posvojitelji Tom i Joyce Burke žele da se njegovu ocu Louu, ovisniku i dijabetičaru, oduzmu roditeljska prava. Nick (Simon Baker) počne pripremati dokumente za sudski proces i shvati da dječak možda i nije sam skrivio svoju smrt, nego da su je možda izazvali posvojitelji.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju