Moćni i raskalašeni odvjetnik naučit će se poniznosti kada postane Čuvar pravde!

2.sez., 23.epizoda - ponedjeljak 4. srpnja
Zbog Luluina (Wendy Moniz) mogućeg odlaska u Kaliforniju Nick (Simon Baker) izgubi živce u sudnici. Burton (Dabney Coleman )je iznenađen zbog dolaska Shannonina otuđenog oca Roya Cantwella. Burton traži Nickovu pomoć u borbi protiv Cantwellova zahtjeva za skrbništvo. James (Charles Malik Whitfield) kaže Talieku Allenu da je kriv za njegovo brutalno premlaćivanje. Premda mu James ponudi pomoć da vrati kontrolu nad svojim životom, Taliek prijavi napad policiji. Nick će na sudu zastupati unakaženog čovjeka i govori Jamesu da ga se kloni. Sudac Taliekovo dijete smjesti u dom, a Taliek i njegova djevojka prijete sudu i uzrokuju incident u sudnici.

3.sez., 1.epizoda - utorak 5. srpnja
Burton (Dabney Coleman) i Nick (Simon Baker ) krenuli su na koncert koji je počinjao u 19.30. Burton se naljutio na čovjeka koji mu je oduzeo parkirno mjesto pa ga je istukao. Nick se vratio u ured i našao mrtvog Jamesa Mooneya (Charles Malik Whitfield). Nakon što je Shannon (Amanda Michalka) rekla policiji da joj je Burton naudio, on pokušava s njom izgladiti stvari. Nick upoznaje Joeya (Reece Morgan) kojeg je netko zlostavljao na sajmu i Harolda Watsona (John Verea) za kojeg se nada da će biti Joeyev skrbnik.

3.sez., 2.epizoda - srijeda 6. srpnja
Nick (Simon Baker) pokušava pomoći mladoj ženi koja boluje od raka, ali osiguravajuća tvrtka joj ne želi platiti pa se on nađe u teškoj situaciji. Zamoli Lulu (Wendy Moniz) da mu pomogne natjerati osiguravatelje da ženi plate liječenje. Nick priopći klijentičinu ocu da do novca mora doći na drugi način.

3.sez., 3.epizoda - četvrtak 7. srpnja
Alvin (Alan Rosenberg) preuzima slučajeve Jamesa Mooneya (Charles Malik Whitfield) i sprječava Lulu (Wendy Moniz) da ode na novi posao. Nick (Simon Baker) upozna Sharon Diamond (pravog imena Tiffany Skovich), uhićenu zbog prostitucije. Traži pomoć zato što ne zna što bi joj Sharon (Scout Taylor-Compton), koja je radila u restoranu, preporučio. Kaže joj da Masona (Max Perlich) prijavi policiji i ode u utočište.

3.sez., 4.epizoda - petak 8. srpnja
Lulu (Wendy Moniz) počinje raditi kao direktorica Pravne pomoći, a Alvin (Alan Rosenberg) se pita je li uopće više potreban ondje. Nick (Simon Baker ) pomaže paru koji tuže kliniku za umjetnu oplodnju zato što je žena rodila tamnoputo dijete. Par želi zadržati dijete, ali žele i da klinika plati troškove tretmana oplodnje. Nick mora pronaći Samanthu Gray (Danielle Panabaker), koja je zbog oca oslijepila.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju