Moćni i raskalašeni odvjetnik naučit će se poniznosti kada postane Čuvar pravde!

20.epizoda - ponedjeljak 30. svibnja
Nakon što se predao policiji poslije smrtonosne prepirke koja je završila dvojicom mrtvih u striptiz-klubu, Nick (Simon Baker) je pozvan da riješi sukob oko vlasništva kuće koja pripada Lulu (Wendy Moniz) i njezinu zaručniku Brianu. Našavši 16-godišnjeg Dennyja Collinsa i njegovu djevojku tinejdžerku Jeanette Munday kako pokušava roditi u kupaonici, Nick ih vodi u bolnicu. Dok Laurie inzistira da ih se smjesti u sklonište te da se njihova beba udomi, tinejdžeri beskućnici traže od Lulu da se izbori za njihovo pravo da žive zajedno sa svojim sinom.

21.epizoda - utorak 31. svibnja
Ubrzo nakon što Burton (Dabney Coleman) sve iznenadi dovođenjem bivšeg državnog senatora Nathana Caldwella i njegova pomoćnika Mitchella Lichtmana u tvrtku, Nick (Simon Baker) otkriva da će mu mogući sukob interesa onemogućiti da nastavi zastupati velepoduzetnika Kennetha Van Gergena. Uzrujan zbog gubitka klijenta koji donosi milijun dolara godišnje, Nick se požali ocu. No u zamjenu za postavljanje tzv. Kineskog zida koji bi zaštitio njega i senatora od kontroverznog projekta, Lichtman inzistira da ga Nick uključi u ostatak Van Gergenova poslovanja.

22.epizoda - srijeda 1. lipnja
Burton (Dabney Coleman) i Lulu (Wendy Moniz) priopće Nicku (Simon Baker) štetne informacije, ali to se tiče traženog ubojice. Dr. Reed traži da postane skrbnik njegova sina (Huntera), ali njihova bi budućnost mogla biti ugrožena.

2.sezona, 1.epizoda - četvrtak 2. lipnja
Kada bjegunka Mandy Gressler umre zbog predoziranja, Nick (Simon Baker) skriva njezino tijelo kako bi spriječio da njegov otac bude upleten u njezinu smrt. No, nakon što posluša sinovu poruku na sekretarici, Burton (Dabney Coleman) dolazi do kuće baš u trenutku kada Nicka uhićuju, a Mandyno tijelo iznose iz kuće. Iako se Nick svim silama trudi da ne ugrozi očevo imenovanje na mjesto suca, Burton inzistira na tome da bude uključen u slučaj.

2.sezona, 2.epizoda - petak 3. lipnja
Nakon što ga je sud zadužio da odluči što je najbolje za trinaestogodišnjaka koji je optužen za ubojstvo svoje skrbnice, Nick (Simon Baker ) se trudi Ronnieju Wagneru osigurati suđenje pred sudom za malodobne prekršitelje. No, Ronnie će mu to uvelike otežati svojim pomanjkanjem interesa za slučaj, a situaciju dodatno pogoršava saznanje da je silovao majku nakon što ju je ubio.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju