Moćni i raskalašeni odvjetnik naučit će se poniznosti kada postane Čuvar pravde!

2.sez,18.epizoda - ponedjeljak 27. lipnja
Nakon što je zaposle u Fallinu i Fallinu, bivša okružna tužiteljica Claire Stasiak (Bethany Joy Galeotti) zajedno s Nickom (Simon Baker) zastupa policajca koji je ustrijelio sumnjivca. Međutim, ispostavi se da je žrtva bivši diler Colin Bennett i Nick predaje slučaj Claire i ocu. Nicka i Alvina (Alan Rosenberg) zamole da klijente koji su tinejdžeri smjeste u dom, a vođa odjela za uvjetne Paul Tibbets dovodi u pitanje Nickov društveno- koristan rad.

2.sez., 19.epizoda - utorak 28. lipnja
Nakon što je odradio zatvorsku kaznu zbog napada, bokser Tim Dohanic želi ponovno dobiti skrbništvo nad 7-godišnjim sinom Oscarom. Također, želi da ga savjetuju oko karijere, pa ga Nick (Simon Baker) uputi na svog oca. Zanemarujući molbe svoje majke, Lulu (Wendy Moniz) se nakon teške nesreće vraća na posao. Alvin (Alan Rosenberg) ne želi pokrenuti tužbu u ime 14-godišnje navijačice koja je uhvaćena u činu oralnog zadovoljavanja u školskom autobusu pa se Lulu obrati Jakeu (Raphael Sbarge) za pomoć.

2.sez., 20.epizoda - srijeda 29. lipnja
Premda su na suprotnim stranama u slučaju grada koji traži prisilnu prodaju crkvenog vlasništva, Nick (Simon Baker) i Lulu (Wendy Moniz) se potajno spetljaju i završe u krevetu. Alvin (Alan Rosenberg) pokušava uvjeriti radijskog voditelja da mu dopusti da zastupa stajalište crkve, a Burton (Dabney Coleman ) i nova odvjetnica Claire Stasiak (Bethany Joy Galeotti) počnu pripremati Scotta Davenporta da svjedoči o nastrjeljivanju dilera Colina Bennetta. Scott se ne osjeća ugodno braneći se samoobranom, a osakaćeni Bennet moli Nicka da mu pomogne naći mjesto za život.

2.sez., 21.epizoda - četvrtak 30. lipnja
Na večeri u domu Liz Hetherington, Burton (Dabney Coleman ) se uznemiri kad shvati da njegov 15-godišnji nećak Jeremy glumata pred Shannon (Amanda Michalka) te se zamalo objesi. Shvativši što se moglo dogoditi te da je Jeremy zaista pokušao samoubojstvo, Burton govori Liz da bude vrlo oprezna što će reći liječnicima u bolnici. Želeći se iskupiti pred svima, Jeremy pozove Burtona, Nicka (Simon Baker) i Shannon na večeru.

2.sez., 22.epizoda - petak 1. srpnja
Pokušavajući dovršiti obavezan pravnički edukativni seminar, Nick (Simon Baker) preuzme slučaj Talieka Allena, unakažene žrtve napada koji tuži svoju bivšu djevojku zbog skrbništva nad njihovom kćeri. James (Charles Malik Whitfield) vodi preliminarno saslušanje, ali Taliekovo nasilno ponašanje u sudnici samo potpomogne djevojčinim tvrdnjama da je Taliek izvan kontrole.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju