Moćni i raskalašeni odvjetnik naučit će se poniznosti kada postane Čuvar pravde!

15.epizoda - ponedjeljak 23. svibnja
Uvjerena da zbog ovisnosti o cracku i kokainu nije sposobna zadržati skrbništvo nad bebom, Lulu (Wendy Moniz) odbija zastupati Melindu Tralins i prisiljava Alvina da slučaj prebaci Nicku (Simon Baker). Iako je Nick na sud došao u neprimjerenom stanju, on i okružni socijalni radnik unatoč prigovorima bebina odvjetnika uvjere suca da skrbništvo dodijeli Melindi.

16.epizoda - utorak 24. svibnja
Pokušavajući zaštititi svoju majku od zlostavljanja, Jamesov 16-godišnji nećak Levi Mooney slučajno upuca njezina dečka Traya Jonesa. Pristavši da zastupa Levija, kojeg je odgojila njihova stara baka Annie, James pokušava slučaj preusmjeriti na sud za maloljetnike – što se zakomplicira kada Tray umre.

17.epizoda - srijeda 25. svibnja
Nezadovoljan sporazumom o posvajanju koji je zaključila Lulu (Wendy Moniz) , 10-godišnji Matthew Damira zamoli Nicka (Simon Baker) da omogući njemu i njegovu mentalno zaostalom 13-godišnjem bratu Justinu da žive zajedno. No budući da je Justin osoba s posebnim obrazovnim potrebama, Lulu inzistira da ga posvoje Diamondovi te da se preseli u Chicago što je nabolje i za Matthewa.

18.epizoda - četvrtak 26. svibnja
Kada se u Pravnoj službi u uredu Nicka Fallina (Simon Baker) pojavi majka nestalog djeteta, on se nađe usred emocionalne bitke za završetak i pravdu. Prije nego što je nestala kći Janine McGregor, njih su dvije imale automobilsku nesreću za koju su dobile veliku odštetu. Budući da je Grace nestala prije deset godina, osiguravajuće društvo Janine ne želi isplatiti.

19.epizoda - petak 27. svibnja
Kada Luluin (Wendy Moniz) zaručnik potraži pomoć nakon što je uhvaćen da nagovara prostitutku, tehničko kršenje uvjetne kazne dovelo je Nicka (Simon Baker) u opasnost. U zamjenu za Nickovu pomoć da zajedno sa svojom djevojkom Mandy kupi striptiz-klub, službenik za izvršavanje uvjetne kazne Dale Paterocki nudi rješenje njegovih problema.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju