Moćni i raskalašeni odvjetnik naučit će se poniznosti kada postane Čuvar pravde!

2.sez., 13.epizoda - ponedjeljak 20. lipnja
Lulu (Wendy Moniz) pomaže 17-godišnjoj Tracey Baxter u bitci za isplatu premije osiguranja koju bi trebala dobiti zbog nesretne smrti oca svog djeteta. Luluina majka Caroline unajmila je Nicka (Simon Baker) da nadgleda njezinu neočekivanu selidbu u Pittsburgh. Unatoč zategnutim odnosima, Lulu pozove Caroline da odsjedne kod nje, ali joj ne spomene kakvi joj se burni događaji odvijaju u životu. Međutim, nakon što je slučajno načula da Lulu i Brian prodaju svoju kuću, Caroline se zapita što se događa i kaže Nicku da će kćeri ponuditi posao. U međuvremenu, Nick i Burton (Dabney Coleman )ne slažu se kako riješiti problem dugogodišnjeg klijenta čiji sin želi prenamijeniti uspješan terminal za utovar u koncertnu dvoranu. James saznaje da 15-godišnji Antoine Sanders gradi glazbenu karijeru u New Yorku, a da o tome nije ništa rekao sredovječnom paru koji ga želi posvojiti.

2.sez., 14.epizoda - utorak 21. lipnja
Na večeri koja slavi Burtonovo (Dabney Coleman ) osvajanje nagrade za životno djelo u Pravnoj pomoći Pittsburgha, Jake (Raphael Sbarge) upoznaje Amy Heckt, klijenticu koja je također dobila nagradu zato što je promijenila svoj život. Međutim, u njezinu zapuštenom stanu Jake otkriva da nije previše promijenila životni stil u kojem su sveprisutni droga i alkohol. Nick saznaje da Mary (Farrah Fawcett) i njezina unuka Shannon Gressler (Amanda Michalka) žive s njegovim ocem.

2.sez., 15.epizoda - srijeda 22. lipnja
Kad ih obiteljski prijatelj Rob Kagen zamoli za pomoć oko prikupljanja nekoliko milijuna dolara za izradu i prodaju nove naprave za praćenje djece, Burton (Dabney Coleman )prisili Nicka (Simon Baker) da pristane na dogovor kojim će njihova tvrtka dobiti pakete dionica u zamjenu za pravno zastupanje. Kako bi dokazao svoj potencijal ulagačima, Nick zamoli Lulu (Wendy Moniz) da nađe nekoliko obitelji koje bi bile voljne iskušati uređaj "KidFinder" uz novčanu naknadu.

2.sez., 16.epizoda - četvrtak 23. lipnja
Saznavši da je trudna, Barbara Ludzinski odluči se udati za Evana Puskarica, 33-godišnjeg bivšeg marinca koji je odrastao u Burtonovom (Dabney Coleman ) rodnom gradu Mt. Aireu. Lokalna čeličana obvezala se da će pomoći izgraditi Centar za djecu.Kad ga pitaju za donaciju, Nick pristojno odbije, znajući da je budućnost njihova klijenta, čeličane Clayton, upitna. Kad shvati da je Evan sin bivšeg školskog kolege, Burton nakon dugo godina, odluči posjetiti svog oca Reda koji boluje od raka i donirati mu 500.000 dolara.

2.sez., 17.epizoda - petak 24. lipnja
Vjenčanje je prekinuo hitan poziv i Evan Puskaric odlazi na mjesto nesreće gdje nalazi Nicka (Simon Baker) i teško ozlijeđenu Lulu (Wendy Moniz). Lulu se u bolnici bori za život, a njezin muž i majka se ne mogu dogovoriti oko najboljeg načina liječenja. Burton (Dabney Coleman ) se obrati Evanovu ocu kako bi mu pomogao nagovoriti radnike čeličane Clayton da prihvate manju plaću i tako spase tvrtku. Nick želi spasiti Kennyja Traegera, 9-godišnje autistično dijete.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju