Moćni i raskalašeni odvjetnik naučit će se poniznosti kada postane Čuvar pravde!

10.ep. - ponedjeljak 18. srpnja
Nick (Simon Baker) saznaje da mu otac mora na operaciju srca. Pokušava spriječiti da tvrtka izgubi partnera za ujedinjenje. Pomaže Burtonu (Dabney Coleman) da nađe vrsnog liječnika koji će obaviti operaciju. Nick se pita hoće li Burton preživjeti operaciju pa mu kaže da je Lulu (Wendy Moniz) trudna. Shannon (Amanda Michalka) želi otići u bolnicu zato što se brine da će Burton umrijeti, zbog čega bi ona izgubila dom.

11.ep. - utorak 19. srpnja
Tedov (Kevin Schmidt) otac pobije kolege i počini samoubojstvo. Nick (Simon Baker) i Suzanne (Angela Featherstone) moraju Tedu reći što se zbilo i odvedu ga da vidi oca. Burton (Dabney Coleman) želi da Nick preuzme tvrtku, ali izgleda da Nick još nije spreman. Burton se brine zbog Erica Kanea (Doug Savant), koji se doima kao da je prebrodio traumu nakon pucnjave i kao da je spreman vratiti se na posao. Burton se zabrine kad Eric Kane sklopi posao bez savjetovanja s glavnim direktorom.

12.ep. - srijeda 20. srpnja
Nick (Simon Baker) počinje uzimati drogu zvanu 'Blue Mystic', ne shvaćajući koliko to šteti njegovu poslu u tvrtki i Pravnoj pomoći. Nick traži pomoć da bi se riješio ovisnosti. Shvaća da Anne (Glenne Headly) treba pomoć u potrazi za smještajem sina, jer ona umire od raka. Lulu (Wendy Moniz) napadne Suzanne zbog ljubavne veze koju je imala s Nickom.

13.ep. - četvrtak 21. srpnja
Nick (Simon Baker) shvaća koliko je teško vratiti povjerenje ljudi koje je povrijedio. Burton (Dabney Coleman) osjeća da Nick nije spreman za teške parnice u kojima bi 'Fallin i Fallin' mogao izgubiti. Nick se pita je li vozač autobusa namjerno izazvao nesreću. Lulu (Wendy Moniz) pokušava Connora Adamsa (Sean Marquette) smjestiti u dom i shvatiti zašto ju je Nick prevario sa Suzanne.

14.ep. - petak 22. srpnja
Nick (Simon Baker) saznaje da njegovo nerođeno dijete ima Downov sindrom. Kako bi naučio više o tome, Nick pomaže Marku (Blair Williamson) da osnuje zakladu kako ne bi izgubio zdravstveno osiguranje. Nick kaže Lulu (Wendy Moniz) da je preuzeo slučaj da bi naučio nešto više o Downovu sindromu i pomogao Lulu da shvati što čeka njihovo dijete. Kate Shaw (Courtney Stevens) naloži Jakeu (Raphael Sbarge) da ode na testiranje za AIDS, jer želi da se učlani u country klub.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju