Moćni i raskalašeni odvjetnik naučit će se poniznosti kada postane Čuvar pravde!

2.sezona, 8.epizoda - ponedjeljak 13. lipnja
Lulu (Wendy Moniz) rješava još jedno posvojenje za Saru, cimericu s fakulteta i njezina muža Roberta kada sazna da je jedna od Twainovih kćeri pronađena ubijena u parku blizu njihova doma. Lulu pokušava sakriti Robertu detalje istrage, a Nick nevoljko pristane pomoći Hughu Williamsu, 33-godišnjem mentalno retardiranom bivšem prijatelju iz djetinjstva koji tvrdi da treba odvjetnika. Hughov pas je ugrizao policajca i smješten je u šinteraj, a Nick ga pokušava izbaviti.

2.sezona, 9.epizoda - utorak 14. lipnja
Nakon što je predao sve svoje dokumente za skorašnje udruživanje tvrtki Trison Irrigation i American Hydrant, Burton (Dabney Coleman ) je najavio da ide na još jednu operaciju očiju. Međutim, zbog krvarenja u oku koje zakomplicira oporavak, stari Fallin biva osuđen na mirovanje u krevetu pa Nick (Simon Baker) i Jake (Raphael Sbarge) moraju preuzeti slučaj udruživanja tvrtki. U međuvremenu, Jamesu (Charles Malik Whitfield) jave da su mu nećaka Levija prebili članovi bande u domu u kojem odslužuje kaznu.

2.sezona, 10.epizoda - srijeda 15. lipnja
Frank Fortunato je uhićen zbog ubojstva smrtno bolesne žene, a Nick (Simon Baker) je branitelj njihove kćeri tinejdžerke Betsy i njezina djeteta. Međutim, kad Nick sazna da je majka bolovala od Huntingtonove bolesti, a ne od amiotrofne lateralne skleroze kao što su to rekli Betsy, inzistira da se Betsy i njezino dijete podvrgnu testiranju i saznaju imaju li predispozicije za taj nasljedni degenerativni poremećaj. U međuvremenu, jednom liječniku tijekom operacije na stolu umre pacijent pa ovaj dobije suspenziju.

2.sezona, 11.epizoda - četvrtak 16. lipnja
Nakon što je uvjerio suca da Doug DeBord, zbog nasilnih ispada uzrokovanih oštećenjem mozga, nije najbolji skrbnik svojoj djeci, Nick (Simon Baker) uspješno nagovori suca da Jesse Caputo ostane u domu unatoč problemima s disciplinom. Nakon što je Pravnu pomoć Pittsburgha zastupao na maturi u Jessejevoj školi i zajedno s njim posjetio njegovu otuđenu majku, Nick Jesseju nevoljko ponudi posao. Kad sazna da su Mary Gressler (Farrah Fawcett) i njezina unuka Shannon (Amanda Michalka) ostale bez doma koji je izgorio u požaru, Burton (Dabney Coleman ) ih pozove da žive s njim dok se ne izbori za to da im osiguranje nadoknadi štetu. Premda nevoljko, Burtonov pozitivni utjecaj na Shannon nagna Mary da prihvati njegovu ponudu.

2.sezona, 12.epizoda - petak 17. lipnja
Nick (Simon Baker) radi na tome da 10-godišnji Kyle Plunkett ostane u okružnom domu dok se ne riješi molba njegova oca za skrbništvom. Alvina (Alan Rosenberg) zamole da zastupa starijeg udovca koji je u svom dvorištu sagradio velik i bučan kavez za ptice. Alvin želi nagodbu, ali sazna da Burton (Dabney Coleman ) rješava pravne poslove za grad, što bi značilo da će se u sudnici susresti na suprotnim stranama. Burtonov angažman znači i stabilan posao za tvrtku, ali Nick i Jake (Raphael Sbarge) se brinu da bi moglo doći do konflikta s imućnim klijentom. U međuvremenu, dok se sprema za obranu bivše dječje filmske zvijezde Gavina Putinskog u parnici protiv njegovih roditelja, Lulu (Wendy Moniz) sumnja da je netko uhodi. Kad se za pomoć obrati policajki Kim McPherson, nađe je kod kuće s Nickom.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju