Moćni i raskalašeni odvjetnik naučit će se poniznosti kada postane Čuvar pravde!

3.sez., 5.epizoda - ponedjeljak 11. srpnja
Banka inzistira da tvrtka odmah otplati pozajmicu pa je Nick (Simon Baker) primoran natjerati klijente, koji mu nisu platili da to učine.
Vraća se Luluin (Wendy Moniz) otuđeni otac i traži je novac.

3.sez., 6.epizoda - utorak 12. srpnja
Nick (Simon Baker) i Lulu (Wendy Moniz) se presele k njemu i shvate da je ljubavnu vezu teško izuzeti iz ureda. Jake (Raphael Sbarge) saznaje da mu se roditelji žele rastaviti. Na rubu sloma živaca je kada sazna tajnu koju je njegov otac skrivao cijelog života. Luluin otac je izluđuje kada shvati da se viđa s Nickom. Otac želi da Lulu preuzme njegovu tvrtku za prodaju umjetnina.

3.sez., 7.epizoda - srijeda 13. srpnja
Dok pomaže na projektu tijekom odrađivanja uvjetne, Nick (Simon Baker) sretne bivšeg klijenta. Kad shvati da ovaj ne zna čitati, odlučuje mu pomoći i nazove državni fakultet. Burton (Dabney Coleman) radi na slučaju majke, koja je sina dala na posvajanje zato što nema novca da ga odgaja. Burton želi posvojiti Shannon (Amanda Michalka), ali se posvojenju protivi njezin otac.

3.sez., 8.epizoda - četvrtak 14. srpnja
Pravna pomoć Pittsburgha i Victoria Little ujedine se u Savez za pomoć oboljelima od AIDS-a. Nick (Simon Baker) postaje zakonski skrbnik dvoje djece oboljele od AIDS-a. Lulu (Wendy Moniz) saznaje da će postati majka. Nick Burtona (Dabney Coleman) moli majčin zaručnički prsten kako bi zaprosio Lulu. Kad Lulu vidi prsten, pita se nije li Nick požurio s odlukom. Nick shvaća da mu je klijent HIV pozitivan nakon što odbije pokazati nalaz krvi. Doznaje da je njegova klijenta možda zarazio HIV-om Calvin (Tim Rhoze).

3.sez., 9.epizoda - petak 15. srpnja
Nick (Simon Baker) pokušava naći dom u kojem bi Donny Longo i njegov djed živjeli zajedno, ali Donny se ne može pomiriti s Rebeccinom presudom. Rebecca je sutkinja koja je vodila saslušanje o smještaju. Burton (Dabney Coleman) pokušava vratiti kuću g. Longoa (Joseph Campanella) prodanu na aukciji. G. Longo je u toj kući živio 65 godina bez plaćanja najamnine. Nick shvati da je g. Longo kuću koristio za nezakonite radnje zbog čega g. Longo izgubi skrbništvo nad Donnyjem.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju