Na početku druge sezone, Max odlazi s Caroline posjetiti njezina oca u zatvor.

2. sez., 1. ep. - 17. studenog

Na početku druge sezone, Max odlazi s Caroline posjetiti njezina oca u zatvor. On ih nagovara da kupe određeni predmet na aukciji kojom se rasprodaje sve s njihova bivšeg imanja.


2. sez., 2.-3. ep. - 18. studenog

Nakon što je legendarna Martha Stewart pohvalila Maxine i Carolinine kolačiće, djevojke su se oduševile. Nadaju se da će ih Martha uskoro nazvati i pomoći im s prodajom kolačića. U međuvremenu, Caroline izgubi predmet koji joj donosi sreću.

Max i Caroline pokažu svoju pravu narav kada netko opljačka zalogajnicu. Svi se iznenade kada im Han pokaže stranu svoje osobnosti koju još nitko nije vidio.


2. sez., 4.-5. ep. - 19. studenog

Max i Caroline pokušaju unaprijediti svoju prodaju kolačića tako da se prijave na audiciju za popularni kulinarski reality show.

Max i Caroline posvađaju se oko korištenja nove kreditne kartice. Earlov otuđeni sin Darius dolazi u New York nadajući se da će postati stand-up komičar.


2. sez., 6.-7. ep. - 20. studenog

Andy (stalna gostujuća zvijezda RYAN HANSEN - Veronica Mars, Party Down), zgodni vlasnik prodavaonice bombona bacio je oko na Caroline, ali njoj je previše neugodno da ga sretne nakon ponižavajućeg iskustva u njegovu dućanu.

Max i Caroline angažiraju dvojicu mladih amiša koji istražuju moderan svijet da im izgrade staju za konja Chestnuta. U međuvremenu zgodni Candy Andy (stalni gost serije RYAN HANSEN) doznaje da je Caroline bivša milijarderka.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju