Profesionalno vođene potrage za počiniteljima najgorih kaznenih djela u novoj kriminalističkoj seriji 'CSI PRAG'.

10.ep - ponedjeljak 6. veljače
Zašto je pri pljački pošte morao stradati lokalni policajac? Malo mjesto je svijet koji se ne može lako razumjeti. Ondje se heroji i luđaci skrivaju pod neočekivanim maskama.
Pri pljački seoske pošte ubijen je policajac. Zato je praška ekipa za očevid pozvana da istraži slučaj. Suradnja s lokalnim policajcima ne napreduje, jer su oni, kao uostalom i cijeli gradić, uvjereni da je ubojstvo i pljačku počinio već jedanput osuđeni David Sýkora, koji je nedavno izašao iz zatvora.

11.ep - utorak 7. veljače
Gotovo je sigurno da je netko od njih četvero ubojica. Ali tko je zapravo žrtva? A tko je samo pijun? Kada veseo trojac nakon zabave na kući-brodu u kupaonici nađe ubijenog vlasnika broda Brunu, to baš i nije veliko iznenađenje. Po zanimanju je privatni detektiv koji s tuđim informacijama postupa dosta nehajno, a k tome je i gnjavator.

cs12.ep - srijeda 8. veljače
Ustrijeljena mlada liječnica, čije je truplo po noći nađeno u parku, živjela je u ne baš sretnom braku i održavala intimni odnos s jednim kolegom s posla. Da bi bilo moguće uhititi ubojicu, treba dobiti i iskaz muža, koji je viđen nedaleko od poprišta zločina. On pripada skupini koja se bavi gradskim akrobacijama‘ – freerunom.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju