Profesionalno vođene potrage za počiniteljima najgorih kaznenih djela u novoj kriminalističkoj seriji 'CSI PRAG'.

9.ep - ponedjeljak 5. ožujka
Dominantne žene privlače bijes i zlobu. Kao da nisu svjesne da kad-tad slijedi otplata. Premijerna epizoda kriminalističke serije čija se radnja odvija u Pragu. Gospođa Lerausová, vlasnica male staretinarnice, starija je bezobrazna i dominantna žena. Kad nađu njezino brutalno izbodeno truplo, sumnjivaca je odmah nekoliko. Je li ubojica možda netko od članova obitelji koje je godinama terorizirala?

10.ep - utorak 6. ožujka
Tijekom pljačke seoske pošte ubijen je policajac. Zato je praška ekipa za očevid pozvana da istraži slučaj. Suradnja s lokalnim policajcima ne napreduje, jer su oni, kao uostalom i cijeli gradić, uvjereni da je ubojstvo i pljačku počinio već jedanput osuđeni David Sýkora, koji je nedavno izašao iz zatvora.

11.ep - srijeda 7. ožujka
Gotovo je sigurno da je netko od njih četvero ubojica. Ali tko je zapravo žrtva? A tko je samo pijun? Kada veseo trojac nakon zabave na kući-brodu u kupaonici nađe ubijenog vlasnika broda Brunu, to baš i nije veliko iznenađenje. Po zanimanju je privatni detektiv koji s tuđim informacijama postupa dosta nehajno, a k tome je i gnjavator. Istraga otkriva pomalo neočekivan četverokut: trojica muškaraca, od kojih je jedan Bruno, motaju se oko Simone, supruge suvlasnika trgovačke tvrtke.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju