Profesionalno vođene potrage za počiniteljima najgorih kaznenih djela u novoj kriminalističkoj seriji 'CSI PRAG'.

6.ep - ponedjeljak 27. veljače
Na rubu grada nađeno je truplo djevojke stradale u automobilskoj nesreći. Ambiciozna Julie radila je u odvjetničkoj tvrtki i održavala odnose s više muškaraca. Policajci se usredotočuju na trojicu od njih: mladića Hájeka s kojim je hodala, poduzetnika Roháča koji ju je uzdržavao i lokalnog političara Petráka kod kojeg je bila zaposlena.

7.ep - utorak 28. veljače
Dan nakon noći paljenja krijesova bacio je svjetlo na svađe, krv i tijelo nepoznate djevojke. Nakon paljenja krijesova u prigradskom vikendaškom naselju nađena je pretučena djevojka bez svijesti. Nije jasno radi li se o nezgodi ili zločinu, a uz to, istraživati bilo što poslije tako živahne noći iznimno je teško. Tragovi dviju nestalih djevojaka koje su došle na proslavu vode u obližnje selo, k braći Procházka, koji žive od rastavljanja ukradenih automobila.

8.ep - srijeda 29. veljače
Prvu je ubio prije pet godina. Drugu godinu dana poslije. Koliko ih je još bilo? I kako naći ubojicu koji oprezno važe svaki korak i brine se za svoj dobar ugled? Slučajan pronalazak ostataka kostura na napuštenoj vrtlarskoj plantaži pokreće istragu koja nas vodi na trag serijskog ubojice.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju