Profesionalno vođene potrage za počiniteljima najgorih kaznenih djela u novoj kriminalističkoj seriji 'CSI PRAG'.

3.ep - ponedjeljak 20. veljače
Svezano truplo je slučajno pronađeno u ribnjaku na rubu Praga te pripada poduzetniku Hrubešu. Snimka ornitološke kamere policiju navede na bračni par Stehlík. On je očigledan obiteljski nasilnik, a ona pokorna i zlostavljana. Gospodina Hrubeša ubili su prilikom lažne kupovine antikvarnog namještaja i zatim ga svezanog bacili u ribnjak. Pritvorena gđa Stehlík više puta pokušava počiniti samoubojstvo.

4.ep - utorak 21. veljače
Policajac Ivan Tomeček identificira mrtvog dječaka u dvorištu malog hotela u Smichovu, kao sina svog bivšeg školskog kolege. Nije jasno radi li se o ubojstvu ili samoubojstvu. Istraga postupno otkriva da se ubijeni Lukáš bavio sumnjivim poslovima, da je usitnjavao krivotvoreni novac. Lukášov otac istražuje na svoju ruku, čime ometa istragu.

5.ep - srijeda 22. veljače
Dilera droge Sváťu je napala nepoznata osoba kod kuće, pretukla, svezala i ugušila plastičnom vrećicom svezanom oko glave. Istodobno je nestalo pola milijuna kruna, koje osim policije traže i Sváťini 'nadređeni'. Policajcima pođe za rukom uhititi nekoliko sumnjivaca i dilera te saslušati jednu ženu – Helenu Lomnicku, koja je zbog Sváťe jedanput dobila otkaz, no nijedan trag nikamo ne vodi.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju