Nedjeljom na Novoj TV! Glavnu riječ u nastavcima zadnje sezone vode magija i ljubav!

(Charmed), SAD, 1998., serija
22 nastavka, 8. sezona
Autorica serije: Constance M. Burge
Producenti: Aaron Spelling, E. Duke Vincent, Brad Kern

NAGRADE:
- 1999. ASCAP nagrada za najbolju TV seriju
- 2000. TV Guide nominacija za najbolju horor seriju
- 2003. Young Artist za najbolju epizodnu ulogu Alexa Blacka
- 2005. nominacija Allysse Milano za nagradu Blimp
- 1999. i 2005. nominacija za nagradu International Guild Horror
- 2006. nominacija za nagradu Image
- 2006. glumica Alyssa Milano je nominirana za nagradu 'Teen Choice'
- 2005. glumica Rose McGowan je dobila nagradu' Family Television'

Iz svijeta magije teško je pobjeći, posebno ako ste rođeni s neobičnim moćima. Nakon navodne smrti sestre Halliwell vraćaju se u posljednjoj sezoni 'Čarobnica' jače nego ikad.

Sestre Halliwell počele su živjeti pod drugim identitetom i daleko od svojih nadnaravnih moći. Čarobnice su pale u zaborav. Sestre su odabrale život daleko od magičnog svijeta i demona, te započinju brinuti samo o svakodnevnim životnim problemima. No, ipak svaka od njih nailazi na nove životne izazove.

Phoebe (Alyssa Milano) tako započinju opsjedati vizije njenog budućeg supruga te se silno želi zaljubiti i pronaći idealnog muškarca i suputnika. Njena sestra Paige (Rose McGowan) će se zaljubiti u naočitog Henryja (Ivan Sergei), no suočit će se s mnogim problemima kada shvati da između nje i Henryja ipak stoji njena prošlost i život čarobnice. Piper (Holly Marie Combs) će se pak pokušati nositi s težom financijskom situacijom, bračnim savjetnikom i odgojem djeteta. Okupirane svojim životima i svakodnevnim problemima čarobnice ni se slute da im prijeti veliko zlo koje ih želi zauvijek uništiti. U njihov život ulazi i Billie Jenkins (Kaley Cuoco), mlada atraktivna djevojka, inače Paigeina prijateljica koja se pomoću magije želi osvetiti demonima zbog kojih je djetinjstvo provela bez svoje sestre. Životi čarobnica će se dodatno zakomplicirati kada lijepa Billy pronađe svoju sestru Christy (Marnette Patterson).

U nastavcima koji slijede gledatelji imaju priliku vidjeti čak tri vjenčanja sestara Halliwell. Paige će naći svoju srodnu dušu u Henryju Mitchellu (Ivan Sergei) zgodnom časniku, a Phoebe će čak dva puta ući u bračnu luku i to s Dexom Lawsonom (Jason Lewis) i Coopom (Victor Webster).

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju