Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade.

9.sezona, 2.epizoda-17.siječnja
Al uživa u samoći i tišini dok Peggy posjećuje bolesnu majku, no u tome ga prekida Bud koji od njega traži 700 dolar da bi mogao poći s članovima svoga bratstva na feštu piva u Milwaukeeju. Al tvrdi da nema novca i predlaže Budu da si nađe posao. Kopajući po pošti koju je odložio u pećnici nakon Peggyna poziva, Al otkriva da mu je vozačka dozvola istekla i mora ponovno polagati vozački ispit kako bi mu izdali novu. Al moli Jeffersona da mu pomogne u učenju za vozački ispit. Kelly se ljuti zbog bikinija koji mora odjenuti za novu reklamu. Brine se što će drugi misliti, a Jefferson je bodri da bude čvrsta i zahtijeva od svoga šefa da je shvati ozbiljno.

9.sezona, 3.epizoda-18.siječnja
Baš kad su Al i Jefferson zaključili da televizijski program nema više što zanimljivo ponuditi, mreža za prodaju u domu reklamira videokasete serije „Osvetnici“. Dok ih Bud gleda s gađenjem kako bjesomučno naručuju svoje omiljene nastavke, Kelly traži 200 dolara kako bi se fotografirala i slike poslala za audiciju za reklamu piva „Ice Hole“. Bud to vidi kao priliku da i on nešto zaradi te je vozi u ured za registraciju vozila da se fotografira.

9.sezona, 4.epizoda-19.siječnja
Bud uči da bi dobio stipendiju za Sveučilište Oxford, ali u tome ga najprije ometa Al, koji gleda nogomet na televiziji, pa zatim Kelly koja pušta glasnu glazbu u svojoj sobi. U potrazi za mirom, odlazi u trgovinu s cipelama gdje nalazi Griffa, Alova novog zaposlenika. Ni ondje ne uspijeva učiti jer je prisiljen slušati Griffovu neprekidnu jadikovku o nedavnoj rastavi. Bud se vraća kući gdje se borba s učenjem nastavlja. Marcy najavljuje posjet svoje nećakinje Amber iz Los Angelesa i upozorava Ala da ne čini nešto čime bi je uvrijedio.

1.sezona, 4.epizoda - 22. siječnja
Rhodesovi će dobiti povrat poreza s kojim planiraju izgraditi novu prostoriju, no ne mogu se odlučiti kakva će to soba bit. Dvoumit će se između biljarske sobe za Ala (Ed O'Neill) i sobe za vježbanje koja bi više odgovarala Peggy.

9.sezona, 5.epizoda - 22.siječnja
Dok Al pokušava Griffu oduzeti i ono malo kupaca, Peggy mu najavljuje svoj povratak. Al dopušta ženi da nahrani dojenče u trgovini, a onda se zgraža kad ga majka prisloni na svoje gole grudi. Al traži da smjesta napusti trgovinu, a majka Rebecca prijeti mu da će se vratiti. Peggyn vlak kasni nakon izljeva toksičnog otpada na željezničkoj pruzi. Dok Griff uspješno trguje, Kelly i Bud dolaze reći Alu da Peggyn vlak kasni. No Alove su nevolje tek počele. Rebecca se vraća s Marcy i one prosvjeduju zato što je Al zabranio Rebecci da doji dijete.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju