Daryl 'Chill' Mitchell u otkačenoj obiteljskoj seriji na Novoj TV.

(Brothers), SAD, 2009.
Sony, humoristična serija
1. sezona

Autor: Ted Wass

ULOGE
Daryl 'Chill' Mitchell – 'Chill' Trainor
Michael Strahan - Mike Trainor
Carl Weathers - trener Trainor
CCH Pounder - Gđa Trainor

NAGRADE
2010. nagrada Image Award u kategoriji najboljeg glumca u homorističnoj seriji (Daryl Mitchell), nominacija u kategoriji najbolje glumice u homorističnoj seriji (CCH Pounder) i najboljeg humorističnog teksta

Humoristična komedija s Michaelom Strahanom kao umirovljenom NFL zvijezdom koja seli natrag u rodni grad i ponovno se ujedinjuje sa svojim bratom čija je obećavajuća nogometna karijera završila zbog prometne nesreće.

U seriji se u epizodnim ulogama pojavljuju Kim Kardashian, Snoop Dog, Arsenio Hall i Mike Tyson.

U posjetu rodnom gradu, nedavno umirovljena nogometna legenda Mike Trainor (Michael Strahan) saznaje da ga je njegov financijski savjetnik napustio i da je ostao bez novca. Njegov posjet također budi u njemu sjećanje da se on i njegov brat Darryl "Chill" Trainor (Daryl "Chill" Mitchell) nisu uvijek slagali tako dobro. No, na prijedlog svoje lukave majke (CCH Pounder), Mike i njegov invalidskim kolicima vezani brat pristaju zaboraviti nesuglasice iz prošlosti i postati partneri u Chillovoj borbi za restoran u ovoj otkačenoj obiteljskoj komediji.

ZANIMLJIVOSTI
- glumac Darly Mitchell poznat po svojim ulogama u 'Cosby Showu' i humorističnoj seriji “Ed“ već godinama je poznato lice na malim ekranima unatoč prometnoj nesreći nakon koje je ostao trajno nepokretan
- Michael Strahan je umirovljena zvijezda New Yorka Giantsa gdje je proveo cijelu karijeru

O GLUMCIMA:
Daryl ”Chill” Mitchell (“Chill“ Trainor)
Daryla “Chill“ Michella smo mogli gledati u filmu 'Deset razloga zašto te mrzim' te u serijama 'Cosby Show', 'Ed' i dr. Njegov privatni, ali i profesionalni život obilježeni su prometnom nesrećom 2001. godine nakon koje je ostao paraliziran i završio u invalidskim kolicima. Unatoč tome njegova glumačka karijera se nije ugasila, o čemu govori i niz uloga u serijama, ali i filmovima. 2006. godine je snimio film 'Inside Job' a ovog ga puta gledamo u humorističnoj seriji 'Braća'. Daryl Mitchell je rođen 16. lipnja 1965. u New Yorku. Nakon hip hop karijere osamdesetih godina Daryl se okušao u glumi te postigao izniman uspjeh pojavljujući se u komediji 'House Party'.

Michael Strahan (Mike Trainor)
Michael Strahan Anthony bivši je obrambeni igrač NFL-a koji je igrao cijelu karijeru za New York Giants, gdje je osvojio Super Bowl. Trenutno je nogometni analitičar na Fox NFL-u nedjeljom. Michael Strahan rođen je 21. studenog 1971. u Houstonu. Osim sportske zabilježio je uspjehe i u glumačkoj karijere i to upravo ulogom u seriji 'Braća'.

Carl Weathers (trener Trainor)
Carl Weathers rođen je 14. siječnja 1948. u New Orleansu. Osim glumom proslavio se i kao profesionalni nogometaš u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. Poznat je po ulozi Apolla Creeda u seriji filmova 'Rocky' te ulogom Dillona u filmu 'Predator'.

CCH Pounder (Gđa Trainor)
Carol Christine Hilaria Pounder je filmska i televizijska glumica. Rođena je 25. prosinca 1952. u Georgetownu. Najpoznatija je po svojoj ulozi detektivke u Claudette Wyms u televizijskoj seriji 'Na rubu zakona'. Za ovu ulogu je 2005. nominirana i za Emmyja u kategoriji najbolje sporedne glumice.

O RADNJI:
Nakon što ga majka nazove da mu kaže da je njegov otac Trener doživio moždani udar, tek umirovljena zvijezda američkog nogometa Mike Trainor kreće kući u Houston, Texas, pomoći mu. Njegov brat Chill, kada ga sretne na aerodromu, opet će optužiti Mikea da se uvijek ponaša kao da on zna što je najbolje i pokušava kontrolirati svaku situaciju. No kada ga i majka i otac zamole da se napokon pokuša slagati s bratom, Mike pristaje promovirati Chillov restoran, steak house Trainor. Mike će održati obećanje i pojaviti se u bratovu restoranu te će tako privući mnogo gostiju, no Chill će ga zamoliti da ode. Kada ode, svi će gosti izaći za njime. Chill će reći da restoran ne treba njegovu pomoć i da krivi Mikea za prometnu nesreću zbog koje je ostao nepokretan. Nakon posljednje svađe s bratom Mike se sprema za povratak kući u New York. No nakon još jedne svađe među braćom mama će im otkriti da restoran propada, ali i da je Mike ostao bez novca zbog pokvarena financijskog savjetnika. Nakon što im prizna da je izmislila Trenerov moždani udar da bi spojila posvađanu braću, Mike i Chill napokon će pristati raditi zajedno kao obitelj.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju