Daryl 'Chill' Mitchell u otkačenoj obiteljskoj seriji na Novoj TV.

11.ep - 27. kolovoza
Kada se u „Trainor'su“ pojavi Meg Hutchinson, novinarka za poznati i vrlo čitani list PSEN, s namjerom da napravi intervju o planovima za budućnost najnovijeg člana dvorane slavnih, Mike ne može biti zadovoljniji. Odlučan da to iskoristi kao odskočnu dasku za glumačku karijeru, počinje se napadno udvarati Meg. No dok se sve o čemu Mike želi razgovarati okreće oko njegovih uspjeha na terenu, Meg više zanima osobnija strana priče. Kad se potom pojavi Chill s anegdotama iz djetinjstva koje mnogo više otkrivaju o njegovu mlađem bratu, Meg preusmjerava pozornost na njega i na koncu joj se Chillova priča čini mnogo zanimljivijom. Za to vrijeme Adele očajava jer Trener iz praznovjerja odbija seks te ne želi ni promijeniti sokne sve dok njegov tim pobjeđuje.

12.ep - 28. kolovoza
Približava se Božić i Adele je uzbuđena što će Mike prvi put nakon mnogo godina blagdane provesti kod kuće. Budući da im posao s restoranom u zadnje vrijeme ide prilično loše, „Trainor's“ će morati biti otvoren na sam Božić. Da ne bi razočarali majku, Mike i Chill dogovore se da će podijeliti vrijeme koje će svaki od njih provesti u restoranu i kod kuće na sam blagdan. I dok započinju sa slavljem, Adele i Trenera iznenađuje dolazak Adelina šogora Lennyja koji im otkriva da ga je supruga Cynthia napustila jer je zaboravio na plan da je odvede u Meksiko za godišnjicu braka. Iako je Trener protiv toga, Adele inzistira da dozvole Lennyju da ostane kod njih dok ne pronađe Cynthiju.

13.ep. - 29. kolovoza
Unatoč Chillovu ustrajnom protivljenju majčinoj ideji i dugoj povijesti propalih pokušaja koje navodi u obranu svog stava, Adele ustraje u tome da on prihvati spoj na slijepo s Jenny Slater, socijalnom radnicom koju ona poznaje iz škole. Međutim kad se Jenny pojavi u restoranu gdje je dogovoren njihov sastanak, Chill je oduševljen njezinim izgledom i smislom za humor, a iznenadi se kad otkrije da je ona, kao i on, u invalidskim kolicima. Međutim, Adele nije baš tako sretna kada Mike pozove van Gloriju, profesoricu francuskog iz njezine škole, nakon što ju je Adele pozvala k sebi na kavu. Iako Adele uvjerava Gloriju da ona nema ništa protiv toga, istodobno se povjerava Treneru kako ne želi da njihov sin izlazi s njezinom prijateljicom. I dok se Chill i Jenny sve bolje upoznaju, Adele jasno daje Mikeu do znanja kako ne želi da on izlazi s Glorijom. No unatoč majčinim željama, Mike ne odustaje. U međuvremenu Trener iznenađuje Adele proglasivši srijedu njihovom službenom večeri za izlazak.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju