Daryl 'Chill' Mitchell u otkačenoj obiteljskoj seriji na Novoj TV.

8.ep.- 20. kolovoza
Čini se da bi se Mikeova situacija, kao i stanje na bankovnom računu, napokon mogla popraviti nakon što mu njegov agent Louie ponudi pokusno snimanje za mjesto TV-komentatora utakmica profesionalnog nogometa u sportskoj emisiji, kao i audiciju za snimanje TV-reklame proizvođača keksa. No i za jednu i za drugu ponudu postoje određeni uvjeti. Prvo, mjesto komentatora uključuje suradnju s Anthonijem Lavinom Carterom, starim neprijateljem s terena zbog kojeg je Mike i završio u bolnici tijekom svoje prve sezone. I drugo, reklama za kekse značila bi da se na televiziji mora pojaviti uza svoju majku. Iako se pribojava majčine dominantne osobnosti, Mike ipak zamoli Adele da snimi s njim reklamu za kekse. Baš kao što se i bojao, ona pristane, obznanivši pritom da je nekada bila glumica s obećavajućom karijerom.

9.ep. - 21. kolovoza
Prilikom obiteljske kartaške partije Mikeovi bezosjećajni komentari na račun bratova invaliditeta dovedu do toga da on i Chill sklope okladu: ukoliko Mike izdrži cijeli tjedan u invalidskim kolicima, Chill pristaje punih mjesec dana prepustiti Mikeu slobodne vikende te ostajati dokasno u restoranu zbog zatvaranja. No ako Mikeu to ne uspije, mora se odreći svog prstena s finalne utakmice nacionalnog nogometnog prvenstva (Super Bowl). I dok njegov prvi dan u kolicima tek počinje, Mike izjavljuje da će tjedan dana u kolicima biti mačji kašalj – sve dok se ne nađe u situaciji da mora obući hlače sjedećki.

10.ep. - 22. kolovoza
Nakon što ga je Kenny uspio izvući iz zatvora, Trenerov brat Maurice želi posjetiti Trainore. Iako se Adele strašno protivi toj ideji, Trener silom želi pomoći starijem bratu i uvjerava je da će njegovo ponašanje biti besprijekorno, unatoč njegovoj kriminalnoj prošlosti. Međutim Adele zahtijeva da Maurice ode nakon što se unatoč sigurnosnom sustavu i alarmu uspije neopaženo ušuljati u kuću. U međuvremenu, Mike se okladi s Chillom da će mu uspjeti izvesti novu pametnu konobaricu Kathleen na spoj. No u trenutku kada po Kathleen dolazi njezin dečko neurokirurg, Mike uviđa da su njegove šanse s Kathleen slabe. Iako je Maurice savršeni gost, Adele je i dalje zabrinuta zbog činjenice da žive s bivšim zatvorenikom. I dok Trener uspije priopćiti bratu da njegovo prisustvo uzrokuje nelagodu kod Adele, ne može se prisiliti da ga izbaci.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju