Daryl 'Chill' Mitchell u otkačenoj obiteljskoj seriji na Novoj TV.

5.ep - 13. kolovoza
Sportski agent Louie Morris dolazi u Houston ponuditi Mikeu da se vrati u svoj stari tim na još jednu sezonu. No postoji kvaka – na raspolaganju su mu samo dva tjedna da se pripremi za testiranje tjelesne spremnosti. Plašeći se da bi joj se sin mogao ozlijediti, Adele je apsolutno protiv njegova povratka na teren. No obzirom na to da Mikeu nedostaje njegov stari način života – kao i novac koji je išao uz taj životni stil – on odluči angažirati Trenera i Chilla da mu pomognu da se vrati u formu.

6.ep - 14. kolovoza
Nakon što Mikeovo i Chillovo neprestano svađanje u manje od mjesec dana otjera petoga konobara iz restorana, Trener im predloži da umjesto konobara zaposle majku. I dok je Chill uvjeren da je to loša ideja, a kao argumente u prilog svojoj tvrdnji iznese mnoga sjećanja iz djetinjstva, Mike se ne složi i odluči zaposliti Adele. Unatoč činjenici da se Adelina prisutnost pozitivno odražava na poslovanje, Mike i Chill ubrzo shvate da im je vrlo teško koristiti restoran za upoznavanje žena sad kad im je majka u blizini.

7.ep - 15. kolovoza
Vidjevši da je Mike u financijskom škripcu i očajan u nastojanju da povrati novac koji mu je ukrao njegov poslovni menadžer, Chill predlaže da se obrate rođaku Kennyju Trainoru, bivšem zatvoreniku koji je postao odvjetnik te se sada specijalizirao za povrat dugova. Iako su i on i majka neodlučni u pogledu angažiranja osuđenog zločinca s klimavim kvalifikacijama, Mike shvaća da je Kenny jedini odvjetnik kojeg si može priuštiti.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju