Prema MTV-jevu dokumentarcu, Thugnificent je prošao put od malog siromašnog grada u Georgii do multimilijunskog ugovora i kuće u Timid Deer Laneu preko puta Freemanovih.

2.sez., 4.-5.ep.

Prema MTV-jevu dokumentarcu, Thugnificent je prošao put od malog siromašnog grada u Georgii do multimilijunskog ugovora i kuće u Timid Deer Laneu preko puta Freemanovih. Riley je preuzbuđen zbog dolaska ozloglašene superzvijezde, ali su Riley i pogotovo Djed zabrinuti što im je on novi susjed. Riley pošto-poto želi upoznati Thugnificenta i njegovu ekipu, ali mu Djed to zabranjuje te pokušava naći način prisiliti ih da se odsele. Djed ne može podnijeti buku koju proizvode novi susjedi, ali Riley ne može odoljeti da ne prisustvuje zabavi koju je organizirao Thugnificent i njegova ekipa. Zabrinut za brata, Huey ga pokušava nagovoriti da se vrati kući prije negoli zapadne u neprilike. Nakon što se Djed pojavi na vratima i vidi kakve se sve razuzdane stvari odvijaju na zabavi, započinje susjedska svađa. Djed okupi crnačke stanovnike Woodcresta te svi zajedno prijave Thugnificenta gradskom vijeću.
Djed je odlučio prošvercati dječake na novi film Snoop Dogga i Mo'nique, Soul Plane 2: The Blackjacking. Iako joj je tata zabranio da gleda taj film, Djed nagovori Jazmine da pođe s njima u kino unatoč zabrani, bez Tomova znanja. Nastavljajući svoj dugogodišnji sveti rat protiv kinoindustrije i visokih cijena, Djed šalje Hueyja da zapriča čovjeka koji pregledava karte s pričom o sindikatu dok on ne prošverca ostatak obitelji u kino, s pozamašnom zalihom hrane i pića u jaknama. Kada se Jazmine počne dvoumiti oko švercanja, Djed joj se zaprijeti da će sve reći njezinu tati.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju