Emilija kod doktora Lukšića ponovo nailazi na šjor Luja koji igra svoju igru.

37.ep. -24. veljače

Emilija kod doktora Lukšića ponovo nailazi na šjor Luja koji igra svoju igru. Iako Violeta tvrdi da je Dragiša konačno najurio doktora Lukšića - on se upravo pojavljuje. Bobina "odiseja" se nastavlja. Saša posjećuje Koku i prisiljen je da limunadu koja je potrebna njoj - ispije sam!


38.ep. - 25. veljače

Ema doznaje tužnu i nevjerojatnu istinu o teškoćama Terminatorova života. Violeta se, napokon, približava tetkinom ultimatumu za dobivanje dvije milijarde. Svi su na okupu: Ivo, šjor Lujo, većina Popadića, čeka se samo Boba da izađe iz "Dubrovnika". Još će se svašta dogoditi. Pjevačice su javne ličnosti, novine su pune vijesti o ubojstvima punica, Saša je u jadnom stanju.


39.ep. - 26. veljače

Dara, kao razvedena, postaje vrlo interesantna Biberoviću. Zašto Dragiša to prima s nervozom? Jataganac s novim idejama... Violeta i Ivo kupuju vjenčanicu, Ema i Terminator se sastaju na "ničijem terenu"... Zatvorska priredba i tučanjava. Branka objavljuje da ostaje u Beogradu.


40.ep. - 27. veljače

Neočekivana posjeta Bobi u zatvoru, Kurčubić se miješa Dragiši u život. Replika da doktori malo griješe sami, malo sa sestrama, počinje smetati Violeti. Stari bračni parovi se svađaju, novi također. Na vratima stana gospođe Savete, zvane "Orkanski visovi", i njene kćeri Lele, pojavljuje se, sa cvijećem u ruci, novi, a opet, stari gost! Koka traži stan za sebe i dijete.


41.ep. - 28. veljače

Lelica je potpisala sporazumni razvod. Pripreme za Violetino vjenčanje sve izluđuju. Dragiša mora, najprije, na posao, Saša također, Ivo još radi... Kao i obično, kod Popadića ništa ne ide svojim tokom.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju