Jutro u porodici Popadić započinje svađama.

77.ep., 21. travanj

Violeta je ostala bez braka i nasljedstva. U Giginom poduzeću je na redu utvrđivanje odgovornosti za krađu pisaće mašine. Koka i dalje ima problema sa Jezdom. Saša se pokušava prilagoditi novom načinu života. U tome mu pomaže njegova zgodna tajnica.

 

78.ep., 22. travanj

Jutro u porodici Popadić započinje svađama. Ovaj put tema je brak… Na suđenju Gigi, Kurčuvić je svjedok optužbe. Ali, Gigin odvjetnik vješto izbjegava zamku. Radeći anketu Boba stiže do Jezde. Sanju u zatvoru zbog lažnih dolara posjećuju roditelji. Lela liječi doktora Ivu od mamurluka.
 


79.ep., 23. travanj

Odvjetnik Milićević dolazi u posjet Vikinim roditeljima. Ema je oduševljena budućim zetom, ali ga Giga, logično, izbacuje iz stana. Novi kupac ´Balkan prometa´ želi iskoristiti povoljnu priliku i dočepati se firme pred stečajem. Radnici ponovo organiziraju štrajk. Jezda sastavlja oporuku i odlazi u bolnicu na nove kontrole. Ljiljin novi sponzor nije zainteresiran samo za sport. Boba je uvrijeđen i bijesan. Jataganac Nini nudi pomirenje…

 

80.ep., 24. travanj

Ema odlazi obići svog unuka. Koka joj priređuje neugodno iznenađenje. Jatagančevi nekadašnji zaštitnici ga šalju u ´Balkan promet´, kod starog suparnika Kurčubića. Sanja želi upisati glumu. Viki otkriva da bi brak sa odvjetnikom Milićeićem bio greška. Saša roditeljima uručuje poziv za prijem kod roditelja svoje tajnice i vjerenice. Buba otkriva da se doktor Lukšić sprema na egzotično putovanje.

 

81.ep., 25. travanj

Umjesto lijepih vijesti po pitanju doktorovog putovanja, Bubu i Lelu čeka otriježnjenje. Poslije dužeg vremena Dara posjećuje muža u poduzeću i odmah dolazi na zanimljivu ideju. Na sudu Gigu očekuje ugodno iznenađenje. U poduzeću ´Balkan promet´ na redu je izbor stečajnog upravitelja. Koku očekuju dva iznenađenja, prvo na sudu, a drugo kod kuće. Ništa manje dramatično nije ni za Sanjinog oca, pogotovo kad čuje rezltate prijemnog ispita.
 

Propuštene epizode svoje omiljene serije Bolji život pogledaj na OYO.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju