Ovaj tjedan ne propustite napete i uzbudljive nastavke serije 'Bijeg'

11.epizoda - ponedjeljak 4. srpnja
Menekšein brat Jusuf sukobi se s njezinom ljubavi Halilom. Menekšein otac saznao je za njezino skrovište i javio Kadiru i Mustafi. I Jusuf se jako približio Menekše. Na kraju se Jusuf i Halil sukobe.

12.epizoda - utorak 5. srpnja
Menekše je u bezizlaznoj situaciji. Za to vrijeme prate ih Mithatovi ljudi. Kadir i Mustafa nisu svjesni u kolike su se nevolje uvalili svojim novim poslom. Mithatove stupice, smrt koja se postupno približava Menekše... Krug oko Halila sve je uži i uži. Menekšeina i Halilova sigurnost i sreća bit će kratkotrajna, ponovno će početi veliki bijeg.

13.epizoda - srijeda 6. srpnja
Halil i Menekše se nađu oči u oči s Mustafom i Kadirom. Nastane prava pomutnja te tučnjava. Menekše uspije pobjeći. Menekše misli kako će ubiti Halila. Jusuf ide zajedno s Halilom po Menekše. Mustafa dolazi kod obitelji Balždi te im zaprijeti.

14.epizoda - četvrtak 7. srpnja
Hasan se čudno ponaša što zbuni Suhejlu i baku. Nakon što se vrati u kuću Hasan počne piti. Halil s Jusufom pronalazi zajednički jezik. Menekeš i Zejnep počnu pričati o Halilu. Halil, Zejnep i Menekše se počnu slagati. Hasan je očajan te počinje plakati. Baka nazove Jusufa te se Suhejla čuje sa svojom kćerkom Menekeše.

15.epizoda - petak 8. srpnja
Jusuf nazove obitelj Baldži te ih smiri. Saznaju kako je Menekše na sigurnom. Kadir i Mustafa imaju opak plan u kojem će oteti djevojku te zauzvrat tražiti Menekše. Jusuf i Halil je uspiju spasiti. Mustafa se prisjeća svoje prve bračne noći s Menekše. Mustafa i Kadir padaju u ruke Mithatovim ljudima. Kadir je na pragu smrti. Mustafa ga želi što prije odvesti u bolnicu, ali njegovo se liječenje odgađa zbog straha od policije. Menekšein otac stiže u Istanbul. Kad sazna da je Halil ranio njegova sina, poludi. Ta će se situacija pretvoriti u krvnu osvetu. Menekše i Halil ne znaju za Kadirovo stanje i skrivaju se u Mithatovu kuću. Mithat ih zastrašuje i tako veže uz sebe.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju