Od ponedjeljka do petka u 21.00 sat rezervirano je vrijeme za sjajnu tursku seriju 'Bijeg'!

6.epizoda - ponedjeljak 27. lipnja
Menekše se probudi sva sretna što je Halil blizu nje. Kadir je proveo noć s Muaremovom prijateljicom. Kadir se uplaši kada dobije poziv od oca. Hasan i Jusuf se sukobe. Jusuf se zauzme za svoju sestru Menekše. U novinama Halil pročita kako je Ahmet ubijen. Halil se prisjeti nesreće i Mithata, svog velikog neprijatelja iz prošlosti. Na Ahmetovom pogrebu Halil ugleda Zejnep svoju prijateljicu i bivšu zaručnicu. Halil susreće Mithata. Halil se prisjeća kako je Mithat tukao njegovu majku. Na ulici Menkeše susreće Kadira i Mustafu.

7.epizoda - utorak 28. lipnja
Halil spasi Menekše od Mustafe. Menekše bježi s Halilom. Mithat želi pod svaku cijenu pronaći Halila koji mu predstavlja veliku prijetnju. Jusuf odluči ići za Menekše. Jusuf odahne kada mu Kadir kaže kako im je Menekše pobjegla. Menekše i Halil lutaju Istanbulom. Halil se prisjeća igre sa Zejnep te se sjeti gdje se nalazi ključ od kuće. Halil odluči utočište potražiti kod Zejnep. Menekše sazna istinu kako je Halil bio zaručen za Zejnep.

8.epizoda - srijeda 29. lipnja
Kad otkrije Zejnepin identitet, koja im je u svom domu pružila utočište, Menekše shvati da ondje neće moći ostati. Halil se prisjeća dana kada su ga ulovili s drogom. Počinju mu se slagati kockice. Halil daje do znanja Zejnep da je Menekše ljubav njegovog života. Zejnep se prisjeća svoje velike ljubavi s Halilom. Mustafa ne može spavati s Kadirovom prijateljicom te se s njom posvađa. Menekše prisluškuje razgovor između Zejnep i Halila te odluči otići. Ujutro Halil shvati kako Menekše nije u svojoj sobi. Halil se susretne s Mithatom.

9.epizoda - četvrtak 30. lipnja
Menkeše je odlučila ostaviti Halila te pronaći obitelji Baldži. Halil priča Zejnep o Menekše. Ona je pomalo ljubomorna na njihovu veliku ljubav. Halil kaže Zejnep kako je ona njemu sve. Priča joj o tome kako su se upoznali. Halil joj kaže kako ju je upoznao u Berlinu. Mustafa je i dalje odlučan u namjeri da se osveti Menekše. Menekšina baka je u lošem stanju. Menekše je pronašla obitelj Baldži. Hasan je bijesan na svoju ženu.

10.epizoda - petak 1. srpnja
Jusuf je stigao u Istanbul te se posvađa s Mustafom i Kadirom. Menekše sanja Halila te njihove provedene trenutke u Berlinu. Menekše odluči obitelji Baldži prešutjeti istinu. Menekše se odlično slaže s malom unukom gospodina Baldžija. Halil je ponvno pronašao Menekše.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju