Kada ljubav ima stotinu zapreka jedini izbor ostaje bijeg. Ekranizacija teme jednog od najljepših sevdaha u novoj seriji 'Bijeg' od 20. lipnja na Novoj TV.

1.epizoda - ponedjeljak 20. lipnja
Hasan dogovori Menekšin brak s Mustafom, Kadirovim prijateljem iz vojske. Kad Menekše dozna za njegovu odluku o dogovorenom vjenčanju, doživljava šok. Unatoč nametnutoj sudbini Menekšino srce pripada Halilu s kojim zajedno radi u slastičarnici. Halil uvijek pronalazi nove načine kako da ostane nasamo s lijepom Menekše. Njihova ljubav iz dana u dan sve više raste. No ipak dolazi dan kada se Menekše mora udati za Mustafu. Menekše svoju tužnu sudbinu krije od Halila strahujući da mu se nešto ne bi dogodilo.

2.epizoda - utorak 21. lipnja
Dan je Menekšine svadbe. Svi su sretni osim lijepe Menekše koja je užasnuta. U to vrijeme Halil donosi svadbenu tortu te ugleda kako se djevojka u koju je zaljubljen udala. Šokiran Halil poludi od očaja. Menekšina baka upozorava Halila da ukoliko voli Menekše neka ode sa svadbe. Dok se gosti zabavljaju Menekše plače. Na prvu bračnu noć Menekše ne želi spavati s Mustafom. Na prvu bračnu noć Menekše se pokuša oduprijeti Mustafi koji ju istuče. Kako bi ispunio običaj Mustafa zareže Menekšinu ruku da može pokazati krv na plahti. Mustafa zaprijeti Menekše da nikome ne smije reći da nisu spavali. Ukoliko nekome kaže on će je ubiti…. Unesrećenu i ispaćenu Menekše njena baka savjetuje da pobjegne u Istanbul i pronađe svoje rođake Baldži.

3.epizoda - srijeda 22. lipnja
Menekše je sjela avion za Istanbul. Sva je u šoku. Kadir i Mustafa ipak nisu uspjeli stići na avion u kojem je Menekše. U isto vrijeme Halil stiže na aerodrom. S obzirom da ne može pronaći Menekše odlazi do šaltera za informacije te ih zamoli da na razglas pozovu Menekše. Kadir i Mustafa se vrate do šaltera te pokušaju saznati tko je traži. Menekšin otac je odlučan u namjeri da kazni svoju kćerku što je pobjegla. Halil se prisjeća svoje majke te joj obeća kako će braniti svoju ljubav s Menekše. Nakon što shvate kako je Menekše uspjela pobjeći u Istanbul, Kadir i Mustafa to priopće Hasanu, njenom ocu. Hasan poludi na svoju ženu te ju optuži da je znala tko je Halil. Kadir se zaklinje kako će ubiti svoju sestru, kako bi obranio čast obitelji.

4.epizoda - četvrtak 23. lipnja
Menekše se ne može snaći u Istanbulu. Djevojka je užasnuta što mora provesti noć sama u nepoznatom gradu. Njena baka je također zabrinuta za sudbinu svoje unuke. Halil sleti na aerodrom isto kad Kadir i Mustafa te ih odluči pratiti. Kadir saznaje kako Muarem ipak nije vidio Menekše. Menekše odluči nazvati doma, no ipak se u zadnji tren predomisli. Baka optuži Jusufa kako će i on biti kriv ako se nešto dogodi Menekše. Hasan kaže Kadiru kako je Halil bio u istom avionu kao i oni. Halil odlazi na grob posjetiti svoju majku. Čuvar na groblju ga spazi. Halil se prisjeća kako je napustio Istanbul. U hotelskoj sobi Menekše otkriva kako Halil nije onaj kojim se predstavljao. Menekše pada u očaj. Halil nazove Ahmeta te mu kaže kako je vidio svoj grob. U taj tren Ahmeta upucaju. Halil na ulici ugleda Menekše.

5.epizoda - petak 24. lipnja
Halil trži za autobusom u kojem je Menekše. Halil supije zaustaviti autobus u kojem je ona. Menkeše padne Halilu u zagrljaj. Menekše je jako sretna što ga je pronašla. Kadir i Mustafa su otkriti kako izgleda Halil. Halil se odluči preseliti u hotel u kojem je Menekše.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju