Vreli tjedan pred nama je najbolje provesti uz male ekrane i sjajnu tursku seriju!

16.epizoda - ponedjeljak 11. srpnja
Halil ne zna za Zejnepinu izdaju pa osjeća grižnju savjesti misleći da su se svi našli u toj situaciji zbog ljudi koji ga progone. Menekše i Halil usprkos svim teškoćama uživaju u svojoj ljubavi. Proživljavaju romantične trenutke u Mithatovu domu. Mithat pokušava riješiti tajnu kutije u čemu će polako i uspjeti.

17.epizoda - utorak 12. srpnja
Hasan je uzrujan zbog Kadirovog stanja. Mustafa mu ne može reći ništa što bi ga utješilo. Halil u kutijici pronađe broj koji ga zaintrigira. Mustafa ispriča policajcu kako je Kadir nastradao od nekog kriminalca, vjerojatno ovisnika o drogi. Hasan ne povjeruje u tu priču. Mustafa prizna Hasanu da je Kadira upucao Halilov čovjek. Halil je u kutiji koju mu je ostavila majka pronašao sakriveni broj. Mithat je odlučio uzeti kutijicu iz Halilove sobe, no u taj tren ulazi Menekše te ga prekida.

18.epizoda - srijeda 13. srpnja
Menekše i Halil su sami u kući. Halil kaže Menekše da mu je majka poslala kutiju s razlogom te da broj u njoj ima nekakvo značenje. Halil se prisjeća zadnjeg dana kada je vidio majku koja mu je tada rekla da je nešto poslala u Švicarsku što je jako bitno. Halil misli da brojevi imaju veze s Bosnom. Doktor priopći Mustafi i Hasanu kako su morali Kadiru ukloniti bubreg.

19.epizoda - četvrtak 14. srpnja
Policija je otkrila kako je Halil živ. Dolaze kod Mithata i Zejnep te ih upozore da moraju reći istinu. Halil je s Menekše u trgovačkom centru te je očajan zbog toga što je otkriveno da nije mrtva. Jusuf upozori Halila da se ne javlja Zejnep i Mithatu. Priznaje Halilu kako je Zejnep izdala Menekše te otkrila Kadiru gdje se ona nalazi. Halil ne vjeruje da je Zejnep sposobna učiniti tako nešto.

20.epizoda - petak 15. srpnja
Menekše je tužna zbog Kadira koji leži na intenzivnoj njezi. Hasanu nije jasno zašto je Halil živio kao siromah ako mu je otac tako bogat. Suhejla dolazi u Istanbul. Halil optuži Zejnep da ga je izdala.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju