Ovaj tjedan ne propustite nove nastavke Vaše omiljene serije.

31.ep - 1. kolovoza
Halil sazna da je Menekše u Mustafinim rukama i izgubi razum. U tom trenutku ništa ne može učiniti pa se osjeća bespomoćno. S Mithatom poduzima sve što je moguće i iz Ankare kreće za Istanbul. Javili su i policiji, ali kad ona stigne do kuće, ondje više nema nikoga. Jasno je da je Menekše pala u Emineinu stupicu. Mustafa i Emine odvode Menekše u kuću u kojoj su se krili. Kad se Menekše osvijesti, sazna za Emineinu izdaju. Emine se kasno pokaje. Dok policija i Halil posvuda traže Menekše, Mustafa ponovno nađe način da ih se oslobodi. Nakon toga počinje veliki ispit Menekšeine i Halilove ljubavi.

32.ep - 2. kolovoza
Halil biva slomljen saznavši istinu koju mu Mithat otkriva. Nakon što Semiha, čovjeka koji ga je želio ubiti, vidi u Mithatovom društvu, shvata da su sve njegove sumnje bile opravdane. Kucnuo je čas za obračun.

33.ep - 3. kolovoza
Mustafa ostaje sam i bez prebijene pare u modnom ateljeu, te Semiha doživljava kao svog spasitelja. No, ponovo će pasti u jamu koju je sam iskopao. Halil saznaje da je cijeli njegov život bio zasnovan na lažima, ali teško mu je vjerovati u to. Zatražit će pomoć od Zejnep, koja će uživati u njegovoj pažnji. Dok Halil pokušava otkriti svoju prošlost, Menekše se posvećuje Šebnem. Jedan stranac koji traga za Emine, dolazi na njena vrata i unosi nemir u njenu kuću. Inspektor Omer ponovo pronalazi Mustafu u trenu kada je trebalo da se sastane sa Semihom. Halil se želi uvjeriti da je Mithat zaista njegov otac i podvrgava se DNK analizi.

34.ep - 4. kolovoza
Halil proživljava teške trenutke, a najveću potporu dobiva od Menekše, iako i ona prolazi kroz teško razdoblje. Halilu je jako teško prihvatiti da je Mithatov sin. Ne može skupiti hrabrosti da pogleda rezultat DNK-testa koji je napravio da bi saznao istinu pa ga podere i baci.

35.ep - 5. kolovoza
Menekše je Halilu najveća potpora u tim teškim trenucima. Za to je vrijeme inspektor Omer, kojem je Mustafa još jedanput izmaknuo iz ruku, sve odlučnije protiv njega. Zejnep pak razgovara sa Semihovom tajnicom koja je u pritvoru zbog njegove smrti. Zejnep saznaje tko je ubojica njezina oca. Menekše pronalazi Halilov pištolj i jako se naljuti. Ne želi da on bude netko tko posjeduje oružje. Halil obećava Menekše da više neće dotaknuti oružje. Mustafa se krije u teškim uvjetima i bez nade je. Nazove Mithata kako bi izvukao novac, no ne zna za plan koji je Mithat skovao kako bi mu Halil oprostio.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju