Brojni obožavatelji serije 'Asi', koju je u ponedjeljak, 7. veljače gledalo 620 000 ljudi, moći će vidjeti ovog petka vidjeti kako će glavna junakinja proslaviti svoj rođendan.

Već ovog tjedna gledatelji će upoznati Alija, glavnog Demirovog suparnika, koji će učiniti sve kako bi zarobio srce lijepe Asi. Na Asin rođendan Demir će joj pripremiti iznenađenje, a hoće li to riješiti prepreke među njima gledatelji mogu saznati ovog petka. Demir će se zbog ljubomore i fizički obračunati s Alijem. Iako će Asin lik ovog tjedna proslaviti rođendan na ekranu, u stvarnom životu ova poznata turska glumica će imati rođendansko slavlje početkom srpnja.

Tuba Buyukustun je trenutno zauzeta sa snimanjem na setu filma 'Gönülçelen', a njeno lice krasi naslovnicu turskog izdanja Marie Clarie koje je izašlo ove veljače. Tuba je završila srednju školu Dogus, a na sveučilištu Mimar Sinan je studirala scenografiju i kostimografiju. U svojoj zemlji Tuba je krasila čak 15 naslovnica među kojima su Elle te drugi renomirani časopisi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju