Najgledanija turska telenovela napokon na Novoj TV!

James Dean je zasigurno najpoznatiji filmski buntovnik koji je svojim filmom okrenuo novu stranicu u filmskoj i televizijskoj produkciji. Neki kritičari istu sudbinu predviđaju i najpoznatijoj turskoj „buntovnici“ Asi. Uzevši u obzir da turska televizija igra značajnu ulogu u očuvanju njihove kulturne baštine, uspjeh njihove serije „Asi“ predstavlja savršen primjer postignuća ovog iznimno popularnog žanra. Nakon što je postigla nezapamćen uspjeh u zemljama Bliskog Istoka, te Rumunjskoj i Bugarskoj, osim po briljantno definiranim likovima (i pripadajućim im glumcima) ova serije je ostala zapamćena i po izvrsnoj originalnoj glazbi autora Naila Yutsevera te iznimnim fotografijama i pejzažima.

Asi (tur. buntovnik) je ime rijeke koja protječe kroz grad Antakya, a ujedno je i nadimak glavne junakinje ove serije – Asiye Kozcuoglu. I dok je prva ime dobila zato što putuje suprotnim tokom (uzbrdo) za razliku od ostalih rijeka, drugoj taj nadimak definira njenu sudbinu. Priča o nemogućoj ljubavi, sukobu osjećaja i povrh svega tajanstvenoj prošlosti je sve što vam je potrebno da uživate dok bezbrižno odmarate doma, udobno zavaljeni u kauč.

U prvim epizodama dopustite novoj turskoj priči da vas uvuče u svijet gdje je ljubav nešto za što se isplati boriti, unatoč svemu. Asiye Kozcuoglu pripada obitelji Kozcuoglu koja već 3 generacije posjeduje veliko imanje, a ona i njen otac Ihsan Kozcuoglu praktički žive za njega. Demir Dogan, s druge strane je uspješni poduzetnik koji se odluči vratiti u svoj rodni kraj gonjen smrću svoje majke koja se davno utopila u rijeci Asi. Kad se prvi put vide, Demir osjeti snažnu privlačnost prema Asi, Ubrzo saznaje da je obitelj koja je natjerala njegovu majku na samoubojstvo – Kozcuogluovi, te se Demir odluči osvetiti pa kupuje obližnje imanje. Ubrzo se Ihsan nađe u nepovoljnoj situaciji kad mu nasade napadnu štetočine a on nema dovoljno novaca da kupi pesticide te se odluči na zajam od sumnjivih ljudi za koje se ubrzo sazna da su kamatari. Tu se po prvi put Demir nađe u nedoumici oko pomaganja Asijinom ocu jer još uvijek gaji ogromnu mržnju prema osobi koju smatra odgovornom za smrt svoje majke. Naposljetku se dogovori s Asi da mu se ona oduži za plaćanje Ihsanova duga, a Ihsan biva uvjeren da je njegov dug platio bivši vlasnik imanja Jemal-Aga. Međutim kad mu se otiđe zahvaliti, upoznaje Demirovu tetu i sestru što dovede do neugodne situacije.

Novu tursku telenovelu pratite svakog radnog dana od 21:00!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju