Kada se bude duhovi prošlosti, ljubav se pretvara u dramu.

34.epizoda - ponedjeljak 7. veljače
Dok se led između Ihsana i Aslana počinje otapati, Aslanov odnos sa Suhejlom postaje sve hladniji. Gesta Suhejle koja se osjeća usamljeno zbog toga što su je svi napustili šokira Demira. Asi i Demir ne mogu ostati ravnodušni pred tim..Kad vidi Suhejlu kako pluta u rijeci Asi, Demir krivi samog sebe zbog toga i uhvaćen je između voljene žene i svoje obitelji. Prizor Suhejle u rijeci podsjeća ga na boli iz prošlosti. Samoga sebe smatra uzrokom ovoga nesretnoga događaja i krivi se zbog toga što je Suhejlu ostavio samu. Obećaje da će odsad stalno biti uz nju. Neće ju ostaviti samu ni pod koju cijenu, preselit će se natrag na farmu i ponovno okupiti razasutu obitelj.

35.epizoda - utorak 8. veljače
Demir je uhvaćen između svoje obitelji i Asi. Asi ne zna što se dogodilo i želi da čarolija između nje i Demira nikad ne završi. Ali problem je što su njezine nade iznenada uvenule. Osim što ne osjeća bliskost koju očekuje od Demira, na put joj staje posve neočekivana osoba. Novi ulagač koji je stigao u grad iz korijena će promijeniti Asin i Demirov život.

36.epizoda - srijeda 9. veljače
Demir, Ali i Asi kreću na poslovno putovanje utroje. Demir koji je zbog obiteljskih problema prisiljen često ostavljati Alija i Asi nasamo, počinje se brinuti da će izgubiti Asi. Ali otvoreno kaže Demiru što osjeća prema Asi i to Demira smeta i obuhvaća strahom od gubitka Asi. Ne želi je izgubiti. U isto vrijeme pokušava udaljiti Alija i približiti se Asi. No pogoršanje Suhejlina stanja veže mu ruke. Mora se više posvetiti obitelji. Melek se upoznaje s Alije te je on očarala.

37.epizoda - četvrtak 10. veljače
Demirova odsutnost pruža priliku Aliju i Asi da provode više vremena zajedno. Ali cijeni svaku priliku da bude uz Asi. Igre koje Ali igra kako bi preoteo Asino srce razbješnjuju Demira. Demir i Ali imaju nerazriješene račune. Defne želi pomiriti Asi i Demira no to joj ne uspijeva. Gondža je nesretna zbog Zije, Asi joj nastoji pomoći.

38.epizoda - petak 11. veljače
Demir pred Asinom kućom vidi nju i Alija kako se opraštaju. Poludi te udari Alija.I zmeđu Demira i Alija počinje oštro natjecanje. Demirov udarac neće biti dovoljan da udalji Alija od Asi. Ali će zbog tog udarca sve shvatiti, ali neće ustuknuti. Neće ga zastrašiti Demirovi osjećaji prema Asi i borit će se. Pred tim Alijevim stavom, Demir odlučuje ponovno pridobiti Asinu ljubav. Počinje oštro natjecanje između dvaju muškaraca. Međutim, loš odnos Demira i Asi olakšat će Aliju posao. Uz dodatno udaljavanje, na Demirovu i Asinu putu pojavit će se još jedna prepreka. Suhejla se loše osjeća, Aslan, Melek i Demir su zabrinuti za nju. Defne želi okončati napetost između Demira i Asi koja nikako da prestane. Objašnjava Asi razloge zbog kojih se Demir udaljava od nje. Želeći zaštiti nepoznatu djevojku, Demir samoga sebe izlaže opasnosti. Demir shvaća da je Zejnep u opasnosti i želi joj pomoći. Tu očajnu djevojku koja ne zna što bi smješta u svoju rodnu kuću. Tu će ostati dok opasnost ne prođe i nitko neće znati za to. Ali Zejnepini progonitelji ne doimaju se kao da bi je mogli ostaviti na miru.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju