Kada se bude duhovi prošlosti, ljubav se pretvara u dramu.

29.epizoda - 31. siječanj
Demir traži od Asi da se vrati na farmu zajedno sa svojom obitelji. To tlo pripada Kozdžuogluovima i uvijek će tako ostati. No za Asi i Ihsana nikako nije lako vratiti se na svoju zemlju na ovakav način. Za Suhejlu je zadnja kap Demirovo otkupljivanje farme Kozdžuogluovih. Kad njegov odnos sa Suhejlom postane napet, Demir odlučuje otići s farme i preseliti se u kuću u kojoj se rodio. Sada će živjeti sam.

30.epizoda - 1. veljače
Demir je uvjeren kako Asi traži samo izgovor da napusti sve. Demir i Asi provode zajedno vrijeme te pričaju koji su njihovi snovi.Demir traži od Asi da se vrati na farmu zajedno sa svojom obitelji. To tlo pripada Kozdžuogluovima i uvijek će tako ostati. No za Asi i Ihsana nikako nije lako vratiti se na svoju zemlju na ovakav način. Za Suhejlu je zadnja kap Demirovo otkupljivanje farme Kozdžuogluovih. Kad njegov odnos sa Suhejlom postane napet, Demir odlučuje otići s farme i preseliti se u kuću u kojoj se rodio. Sada će živjeti sam. U svađi između Aslana i Demira Melek uspijeva podići bolesnu ruku. Asi koja se osjeća dužnom Demiru zbog svega što je napravio za nju, želi mu pomoći da se smjesti u kuću.

31.epizoda - 2. veljače
Gondžu deprimira Zijinin iznenadni odlazak. Zbog toga djevojka odluči popiti tablete te se ubiti. Gondža se jako srami onoga što je doživjela i osjeća se očajno. Obitelj Kozdžuoglu pred novim je problemom. Demir odlučuje pomoći da se riješi Gondžin problem. Odlučuje saznati zašto se ona htjela ubiti. Demir kod Zijina prijatelja saznaje njegovu adresu te ga odluči pronaći. Gondža bježi iz bolnice. Asi se začudi kada shvati kako je Demir opet pomogao njenoj obitelji. Ihsan se ispriča Demiru. Gondža će se udati za Zija. Neriman je oduševljena s Asinim izgledom. Demir vraća Asi zlatnik.

32.epizoda - 3. veljače
Asi kaže Demiru da nikada neće skinuti ogrlicu koju joj je on stavio. Svi su prisutni na vjenčanju Gondže i Zija. Asi i Demir plešu zajedno te se sve više zbližavaju. Aslan čuje kako Zija i njegovi prijatelji ogovaraju obitelj te se oni potuku. Ihsan i Asi zahvalni su Demiru za sve što je napravio za Gondžu i farmu. Ihsan objavljuje Demiru da će se vratiti na farmu i da će mu ubrzo platiti najamninu. No u ovim uvjetima najamnina ne može biti plaćena. Cijela se obitelj udružuje kako bi skupila novac. Asi slučajno izgubi ogrlicu koju joj je vratio Demir.

33.epizoda - 4. veljače
Demir pak želi u potpunosti uživati u sreći zbog ponovnog zbližavanja s Asi. Zbog toga joj sprema ugodno iznenađenje.Konj kojeg je Demir darovao Asi, izjava je neizgovorenih osjećaja. Asi jedva čeka da ih Demir pretoči u riječi. Ali Demiru nije lako izraziti svoju ljubav. Kad god učini korak k tome, nešto mu se ispriječi na putu. Demir uspijeva prijeći sve prepreke i ostati uz Asi, ali taj s čežnjom očekivan susret neće dobro završiti. Sve dok Asi ne pođe za Demirom. Nakon što vide darovanoga konja, Neriman i Ihsan shvaćaju da se Asi i Demir zbližavaju. Čim Neriman to dozna, počinje paničariti. Ihsanu je drago zbog kćeri, ali u isto vrijeme ne želi sa Suhejlom opet imati rodbinske odnose. Dok se led između Ihsana i Aslana počinje otapati, Aslanov odnos sa Suhejlom postaje sve hladniji. Gesta Suhejle koja se osjeća usamljeno zbog toga što su je svi napustili šokira Demira. Asi i Demir ne mogu ostati ravnodušni pred tim.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju