Kada se bude duhovi prošlosti, ljubav se pretvara u dramu.

9.epizoda - ponedjeljak, 3. siječnja
Aslan želi osvetu zbog Asina konja. Džemal aga posjećuje Demira i njegovu tetu Suhejlu, upozoravajući ih da neće proći nekažnjeno. Asi teško proživljava gubitak voljenog konja, a Demir je užasno pogođen tim događajem i ljut na sebe. Nakon toga na Demirovoj farmi obolijeva stoka,a Demirov nadglednik farme pozove Asi u pomoć.

10.epizoda - utorak, 4. siječnja
Asi kaže Demiru da više neće raditi na njegovoj farmi. Asi koja je prije pristala raditi za plaćanje duga njezina oca, sada kaže da je spremna sa svojim ocem podnijeti sve što će se dogoditi. No kako bi platio drugio dio duga, Ihsan je prisiljen pronaći novac. Ihsan uzima novac od Bulenta, svoga prijatelja za kojega se govori da zarađuje ilegalno. Ihsan daje novac Demiru koji se sprema zatvoriti dug.

11.epizoda - srijeda, 5. siječnja
Demir pak zna u kakvoj je Ihsan situaciji i zabrinut je da ovaj nije skrenuo na opasan put kako bi pronašao novac. Demir upozorava Ihsana. U tom se trenutku dalji rođak Džemala Age, Kenan, ne ustručava objaviti svoje simpatije prema Asi. Aslan Kozdžuoglu krivi Demira za sve što se dogodilo njegovoj obitelji. Između njih izbija tučnjava i Demir biva ranjen. Asi je prva koja mu priskače u pomoć. Zbog toga se oboma uzburkaju osjećaji. Suhejla se jako približila pronalasku svog sina.

12. epizoda - četvrtak 6. siječnja
Demir shvaća da sad ima suparnika. Ta osoba je Kenan. Kako bi se zbližio s Asi, Kenan najprije pokušava osvojiti utvrdu iznutra. Sporazumijeva se s Ihsanom i Neriman. Ne vidi smetnju u tome da kaže Asi da joj je udvarač. Dok Ihsan tek sada shvaća da su mu kćeri odrasle, Nerima, kao i svaka majka, osjeća zadovoljstvo. Kerim i Kenan su za Neriman dobri kandidati za zetove. Neriman kuje tajne planove kako bi zbližila Asi i Kenana, ali ti planovi padaju u vodu. Demir se počinje bojati da će izgubiti Asi. Ljubavna bitke između njega i Kenana počinje se zahuktavati.

13.epizoda - petak 7. siječnja
Ihsanovo uhićenje sve šokira, osobito Asi. Ona za sve krivi Demira i polako počinje zamjerati. Demir se pak ne ljuti na Asi. Nije htio da stvari odu toliko daleko, ali svjestan je da je sam pogriješio. Kako bi samomu sebi oprostio, pokušava pomoći Asi, ali ona to ne primjećuje. Kenan iskorištava tu situaciju i počinje pridobivati Asine simpatije. Usto se pojavljuje neočekivana osoba koja bi mogla nauditi Demirovoj i Asinoj vezi. Džemala Agu zanima tko je otac Suhejlina djeteta i sumnja da bi to mogao biti Ihsan.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju