Ponedjeljak - četvrtak 21:00, petak 20:00

47.nastavak - ponedjeljak 28. veljače
Demir je oslobođen sumnje da je počinio ubojstvo kad je stigao izvještaj istrage. Ne gubeći vrijeme, s Asi počinje pripreme za vjenčanje. Demir je zasad oslobođen sumnje da je počinio ubojstvo zahvaljujući izvještaju istrage. Asi i Demir s velikim veseljem počinju pripremati vjenčanje. Žele se samo što prije vjenčati uz jednostavan obred. Džemal Aga je u svojoj oporuci za Asi zatražio veliko, bogato vjenčanje. Neriman je pak trenutačno neodlučna. Protivi se Suhejlinu dolasku u kuću, čak i ako je to samo zbog službene prošnje. A Suhejla ne želi doći na Nerimanina vrata u prošnju. Hladni rat između Suhejle i Neriman bacit će sjenu na sreću ljubavnika. Tu će krizu Defne i Kerim pokušati razriješiti. Kako bi spriječio vjenčanje, Ali mora brzo reagirati. Uspijeva se domoći jedinoga dokaza, oružja kojim je počinjeno ubojstvo. Demir kuca na Asina vrata s prstenjem u ruci.

48.nastavak - utorak 1. ožujka
Demir je sve poslove priveo kraju, čak je i odredio datum vjenčanja. Svadba će biti malo prije nego što je Asi mislila. Zbog toga unutar obitelji nastaje kriza. Neriman inzistira na tome da svadba bude onakva kakvu je tražio njezin pokojni otac. Asi pak želi jednostavnu svadbu u krugu obitelji. Na kraju će opet biti kako je Neriman htjela. Demir u zadnji čas doznaje da Galip u potrazi za Zejnep. U isto se vrijeme mora baviti pripremama za vjenčanje i Zejnep, čiji je život u opasnosti. Demir i Kerim prisiljeni su nenadano otići u Istanbul. Demir nije obavijestio Asi. Dok se Defne brine što joj je muž iznenada nestao, Asi čeka u tišini. Neriman inzistira da se obavi ritual nanošenja kane i Asi se s posudom kane pridružuje radnicama. Dok se kana nanosi na Asine ruke, Demir pronalazi Galipa koji mu već dulje vrijeme radi o glavi. Ali je skovao tajnu zavjeru kako bi Demir završio u zatvoru i sad s nestrpljenjem očekuje rasplet događaja.

49.nastavak - srijeda 2. ožujka
Demir biva uhićen pred matičarem. Asi se pak, umjesto da uživa u svom najsretnijem danu, iznenada nađe u noćnoj mori. Demirovo uhićenje usred vjenčanja šok je za obje obitelji. G. Ihsanu je loše. Asin se najsretniji dan iznenada prometnuo u noćnu moru. Ovoga su se puta na putu ljubavi ispriječile željezne rešetke. Oružje kojim je počinjeno ubojstvo pronađeno je u Demirovoj kući. Ovako će Demir biti proglašen krivim. Asi je, kao i Demir, sigurna da je ovdje riječ o uroti. Tužilac pak misli da je Džemal Aga, ako Demir nije imao prste u tome, poginuo nesretnim slučajem. Zbog toga želi da Asi razgovara s Demirom. Ako Demir prizna krivicu, kazna će biti blaža. No Asi je zbunjena onime što joj Aslan govori u vezi s noći ubojstva. Asi posjećuje Demira kako bi s njim razgovarala o noći ubojstva. Ovaj će susret biti početak novoga poglavlja u Asinoj i Demirovoj ljubavnoj priči.

50.nastavak - četvrtak 3. ožujka
Cijela je obitelj potresena Demirovim uhićenjem. Defnein i Kerimov brak na nesigurnim je nogama. Nastojanje g. Ihsana da spasi Demira zbližava ga sa Suhejlom. Neriman je zbog toga zabrinuta. Ali, koji misli da je odvojio Asi od Demira, slavi pobjedu. Netko od obitelji otkriva da Aslan održava tajnu ljubavnu vezu sa Sarmašik.
Asi vani prolazi kroz teško razdoblje. Postoji mogućnost da će Demir prilično mnogo vremena ondje provesti. Kako bi se prestao inatiti, Asi svakoga dana odlazi na vrata zatvora. Asi se kaje jer je govorila o Demiru kao da je kriv. Ihsan kreće u potragu za dokazima o Demirovoj nevinosti, zbog čega počinje istraživati Sarmašikovu prošlost. Ihsan vodi Suhejlu sa sobom što prouzroči novu krizu u obitelji. Neriman napušta kuću. Asi se s jedne strane pokušava vidjeti s Demirom, a s druge nastoji riješiti novonastalu situaciju u kući. Majka se nastani kod svog oca u kući. Započinje rastava Defne od Kerima. Ihsan i Suhejla pronalaze vrlo zanimljive podatke o Sarmašikine prošlosti.

51.nastavak - petak 4. ožujka
U zatvoru Demir proživljava gorke dane. Danima ne uspijeva zaspati. Preispituje svoj brak s Asi i njihovu ljubav. Demir misli da Asi sumnja u njega. Bit će ga vrlo teško od toga razuvjeriti. Kerim, umoran do stalnih svađa s Defne, odluči se odseliti u hotel. Suhejla i Ihsan se vraćaju iz Adane s vrlo važnom viješću. Doznali su tko je doista ubojica. Ali Demir je, nažalost, zbog svog ponosa, donio krivu odluku.
Asi doživi veliko razočaranje kada dozna da se Demir želi od nje rastati. Potom i ona donosi istu odluku. Demir ne može smiriti ljutnju i ne može samo tako zaboraviti što se dogodilo. Kaže Asi da više nema povjerenja u nju. Oni donose zajedničku odluku o rastavi i sada tu nesretnu vijest moraju priopćiti obiteljima. Obitelji pak, novom paru, organiziraju nekoliko dana da ih provedu sami. Vrijeme radi protiv Asi i Demira. Glumljenje sreće za Asi i Demira ujedno je i igra živaca. Neriman pokazuje veliki interes za Demira i na taj način pokušava zaraditi naklonost pogrešno optuženog Demira.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju