Kada se bude duhovi prošlosti, ljubav se pretvara u dramu.

5.epizoda - 27.prosinac
Ihsan doznaje da njegova kći Asi radi na Demirovoj farmi i to da bi se odužila zbog njegovih dugova. Unatoč očevu neodobravanju Asi nastavlja raditi na Demirovoj farmi. Ihsan burno reagira na ucjenu plaćenih dugova koju mu je postavio Demir? Džemal Aga želi ove događaje okrenuti u svoju korist. Asi nastavlja raditi na farmi Demira. Defne je postala jako tužna nakon što se Kerim vratio u Istanbul. Asinin život radnice na Demirovoj farmi doživljava mnoga uzbuđenja. Neočekivana vijest uzruja Demira.

6.epizoda - 28.prosinac
Asi je prisiljena biti u društvu Demira i Melek na pogrebu njihova tetka. Na pogrebu se pojavljuje i Džemal Aga. Suhejla iznenada odlučuje odustati od povratka u Istanbul. Suhejlin dolazak ima velikog odjeka. Zašto Ihsan prema njoj osjeća nelagodu? Demir otvara most koji je dao obnoviti. Suhejla doznaje veliku istinu o svome životu. Asi postavlja važno pitanje Demiru. Odgovor na to pitanje promijenit će mnogo toga među njima.

7.epizoda - 29.prosinac
S dolaskom Demirove tete Suhejle u grad i napetost iz prošlosti među dvjema obiteljima raste. Suhejla počinje raditi sa kćeri Demirova smrtnoga neprijatelja. To uzrokuje i izranjanje drugih tajni iz prošlosti. Suhejlinu nećaku Demiru i Ihsanovoj kćeri Asi razjasnit će se tajne koje su u prošlosti uzrokovale mnogo boli. Sada Kemir namjerava svima jasno pokazati da je u vezi s Defne. No ta će namjera sa sobom donijeti mnoštvo teškoća. Suhejla je zabrinuta da će njezin nećak odustati od osvete. Ovoga će puta Demir od Asi tražiti nešto drugo za dug njezina oca.

8.epizoda - 30.prosinac
Suhejlinu nećaku Demiru i Ihsanovoj kćeri Asi razjasnit će se tajne koje su u prošlosti uzrokovale mnogo boli. Kemir je odlučna u namjeri da pokaže svima kako je u vezi s Defne. Suhejla počinje Demira sve više okretati protiv Asi i njene obitelji. Demir ovog puta za dug Asinog oca traži njenog konja. Šokirana Asi pristane na njegov zahtjev, no s obzirom da je konj jako vezan za nju on preko noći pobjegne iz staje te se ozlijedi. Sada Demir mora preuzeti svoj dio krivice pred Asi.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju