Kada se bude duhovi prošlosti, ljubav se pretvara u dramu.

24.epizoda - 24. siječnja
Asi odlučuje sama otići u Istanbul zbog poslova Džemala Age. Želi se udaljiti od svih i svega što se dogodilo. Ovo je prvi odlazak za Asi. Istanbul nikada prije nije vidjela. Demir to saznaje i instinktivno kreće za njom kako bi je zaštitio. U avionu Asi se boji letenja, a Demir je uz nju. Demir i Asi dolaze u Isanbul. Kerim i Defne zajedno s Džemal agom gledaju svoj budući stan. Demir i Asi odsjedaju u istom hotelu. Suhejla i Melek odlaze u klub žena. Lejla i Aslan odabiru njemu prikladnu odjeću. Demir odluči pomoći Asi u razgledavanju Istanbula. Asi i Demir izlaze zajedno u diskoteku.

25.epizoda - 25. siječnja
Demir se bori sam sa svojim osjećajima prema Asi. Defne preko telefona kaže Asi da nije trebala otići iz diskoteke bez Demira. Demir želi pokucati Asi na vrata njene sobe no ipak odustane. Demiru u sobu dolazi neočekivana gošća. Ljubomora među Asi i Demirom sprečava ih da provedu lijepo vrijeme zajedno. Neriman se protivi braku Defne i Kerima. Ihsan kaže Džemal agi kako voli Neriman te da neće dopustiti da ih netko rastavi. Dok Ihsan pokušava ponovno okupiti obitelj, Suhejla pokušava pridobiti Aslana na svoju stranu.

26.epizoda - 26. siječnja
Aslan, kojeg zanima hoće li se njegov pravi otac pobrinuti za njega, testira Ihsana. Kad ne dobije rezultat koji je htio, sklapa savez sa Suhejlom protiv Ihsana. Sada je Aslan Kozdžuoglu postao opasnost za svoju obitelj. Neriman na Defne i Kerimu iskaljuje svoje nezadovoljstvo Suhejlinom prisutnošću. Silom skida prsten s Defneine ruke i daje ga Kerimu. Asi i Demir učinit će sve u svojoj moći za Defneinu i Kerimovu sreću. Odlaze zajedno odabrati vjenčanicu. Čak i po cijenu suprotstavljanja njihovim obiteljima. Kerim i Defne se odluče vjenčati. Asi se udaljuje od Demira, a on je doveden do toga da želi vičući izreći svoje osjećaje. Neriman, Ihsan i Suhejla protive se Kerimovu i Defninu vjenčanju.

27.epizoda - 27. siječnja
Džemal Aga prihvaća novovjenčani par koji nema kamo poći. Strog stav koji je pokazala njezina obitelj u protivljenju tom braku dojmi se Defne i odražava se na njezin odnos s Kerimom. Dok Asi i Demir pokušavaju poduprijeti sreću njihovu bratu i sestri, napetost među njima raste. Suhejla postavlja prepreke svakom Ihsanovu koraku prema njegovu zbližavanju s Aslanom i topljenjem leda između njih. Pridobiva sina službeno ga priznajući. Sad Aslan u tvrtki ima pravo na riječ. To potiče ljutnju koju on osjeća prema Ihsanu. Aslan samo što nije dokrajčio Ihsana. Sad je već nemoguće da i Asi i Demir ne osjete jačinu toga neprijateljstva. Par je gotovo dosegao trenutak u kojem im prijeti prekid. Demir obećaje Asi da će, čak i po cijenu suprotstavljanja Suhejli, zaustaviti Aslana i njegovo preuzimanje farme. Obitelj Kozdžuoglu pred ozbiljnom je prijetnjom. Aslan se, uz ovlasti koje mu je dala Suhejla, domogao Ihsanovih neplaćenih dugova. Namjerava na taj način postati vlasnik farme i osvetiti se Ihsanu. Ta prepreka koju je stvorio Aslan ponovno uništava povjerenje koje Asi osjeća prema Demiru. Asi sumnjiči Demira da se nije pobrinuo za dugove. Demir obećaje Asi da će zaustaviti Aslana, čak i po cijenu suprotstavljanja Suhejli. Asi želi da Demir nestane iz njezina života.

28.epizoda - 28. siječnja
Dok proživljava bol gubitka farme, Ihsan se pokušava oporaviti i naviknuti se na novu situaciju. Za Asi, koju ovo raspadanje obitelji jako pogađa, jedino je rješenje pronaći novi posao i pobrinuti se za obitelj. Prihvativši ponudu Džemala Age, odlučuje preuzeti polja u Adani. Mogućnost da Asi ode u Adanu razbjesni Demira. Sada je od najveće važnosti preoteti Aslanu farmu Kozdžuogluovih. Kako bi to postigao, Demir je spreman na svaku žrtvu samo da Asi ne ode. Aslan, koji se već sada smatra gospodarom farme, odlučuje da nikomu neće prepustiti vlast nad njom.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju