Pogledajte što Vas sve očekuje ovaj tjedan u novim nastavcima Vaše omiljene serije!

43.epizoda - ponedjeljak 21. veljače
Ubojstvo Džemala Age, Asina djeda, preokrenut će sve naopako. Ta će velika bol ponovno zbližiti Asi i Demira koji su bili na rubu rastanka. Asi koja je shvatila da je zaljubljena u Demira mora, ne povrijedivši Alija kojemu je obećala ruku u braku, riješiti taj problem. Ali neće odmah odustati od Asi. Demir je prisiljen otputovati u inozemstvo zbog terapije njegove sestre Melek. Kako je rasla čežnja, tako je narasla i ljubav. Asine oči čekaju da vide Demira na cesti. No nad tom ljubavi nadvijaju se tamni oblaci. Iako su prošli dani, ubojica Džemala Age još nije pronađen. Novoimenovani tužilac sumnja na Demira. Obitelj Kozdžuoglu u teškoj je situaciji. Poslovi na farmi i nerazjašnjeno ubojstvo čine Ihsana i Neriman napetima. U kući više nema mira. Kerim i Defne dostižu kraj svoje bračne sreće. Kerim počinje zapostavljati Defne koju je oženio s velikom ljubavi.

44.epizoda - srijeda 23. veljače
Demir se Asi vraća s dva lijepa iznenađenja. Demira ne čeka samo njegova ljubav, nego i veliki problemi. Zejnep i ubojstvo Džemala Age stvorit će velike probleme za Demira.Demir je u velikim neprilikama zbog toga što je policiji, kako bi zaštitio Aslana, dao nepotpunu izjavu. U očima tužioca, Demir je postaje glavni sumnjivac. Asi prihvaća Demirovu bračnu ponudu. Demirovo drugo iznenađenje još više razveseljava Asi. Demir je iz Pariza naručio prekrasnu vjenčanicu.

45.epizoda - četvrtak 24. veljače
Asi želi što prije vidjeti vjenčanicu. Izjava koju je Galip dao policiji u vezi s noći ubojstva izaziva neprilike. Tužilac uzima Demirovu izjavu. Aslan nije predao pušku koju je tužilac zatražio. Sve se počinje okretati protiv Demira. Demir je u velikim neprilikama zbog toga što je policiji, kako bi zaštitio Aslana, dao nepotpunu izjavu. U tužiočevim očima, Demir je glavni sumnjivac. Gđa Neriman vrlo oštro reagira na ove događaje. Tjera Aslana iz kuće. Brani Asi da se vidi s Demirom. Usprkos tomu, Demir kaže g. Ihsanu da se želi oženiti s Asi. Ali sklapa dogovor s Galipom. To će za Demira biti početak katastrofe.

46.epizoda - petak 25. veljače
Asi i Demir htjeli su provesti romantičnu noć nasamo u njihovoj novoj kući. Šteta što će gđa Neriman stati na put toj sreći. U noći dolazi na vrata. Ponaša se vrlo strogo prema Demiru kojega sumnjiči za ubojstvo svog oca. Brani Asi da se viđa s Demirom. Asi i Demir prisiljeni su svoju vezu i planove o vjenčanju držati u tajnosti. Demir u isto vrijeme obavlja pripreme za vjenčanje i pokušava samoga sebe opravdati pred optužbama. G. Ihsan pak u svakom slučaju želi pomoći svojoj kćeri i budućem zetu Demiru. Ali, kojega je Asi odbila, misli da je ubojstvo Demirovo djelo. Sklapa dogovor s Galipom. Ako mu pomogne pronaći njegovu bivšu zaručnicu, Zejnep, Galip će svjedočiti protiv Demira. Usto, Galip zna gdje je oružje kojim je počinjeno ubojstvo. Ali ima veliku prednost pred Demirom. Svi osim Asi sumnjaju na Demira. Zbog toga se Asi i Demir sastaju na mjestu dalekom od njihovih očiju.Demir je oslobođen sumnje da je počinio ubojstvo kad je stigao izvještaj istrage. Ne gubeći vrijeme, s Asi počinje pripreme za vjenčanje. Demir je zasad oslobođen sumnje da je počinio ubojstvo zahvaljujući izvještaju istrage. Asi i Demir s velikim veseljem počinju pripremati vjenčanje.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju