Kada se bude duhovi prošlosti, ljubav se pretvara u dramu.

1.epizoda - ponedjeljak 20. prosinca
Prelijepa Asi je kćerka Kozdžuogullarovih, obitelji iz Antakje, a Demir je poznati mladi poslovni čovjek koji živi u Istanbulu. Demir jednoga dana dolazi u Antakju, a igrom slučaja upoznaje Asi. Demir u prvom trenutku pomisli da je Asi djevojka sa sela koja radi na polju. No ipak njena ljepota i pamet ostave na njega dojam da se radi o djevojci koja nije samo obična radnica. Asi ga odmah podsjeti na njegovu majku, radnicu na polju, koju je izgubio dok je bio dječak. Dok istražuje obitelj koju smatra odgovornom za ono što se godinama prije dogodilo njegovoj majci, Demir osjeća sve veću privlačnost prema Asi. Kad naposljetku pronađe obitelj koju traži, Demir će se naći pred iznenađenjem koje nije očekivao.

2.epizoda - utorak 21. prosinca
Demir sada već zna da su Kozdžuogluovi obitelj koja je njegovu majku navela na samoubojstvo dok je on bio dječak. No još ne zna to da je Asi upravo kći Kozdžuogluovih. Asi pak ne zna što se u prošlosti dogodilo te ne razumije napeti razgovor njezina oca s Demirom. Demir je odlučan u namjeri da se preseli u Antakji. Tamo će preseliti dio poslova ovamo i osvetiti se svojim smrtnim neprijateljima, Kozdžuogluima. Demir odluči kupiti farmu Džemala Age, u blizini Kozdžuogluovih. Ihasn Kozdžuoglu, koji je u opasnosti da izgubi svoje nasade napadnute štetočinama, bacio se na potragu za zajmom kojim bi platio pesticide.

3.epizoda - srijeda 22. prosinca
Demir predlaže Asi zanimljiv način kako da mu se oduži za to što će on platiti dugove njezina oca. Demir je vidno potresen činjenicom da je Asi kći njegova neprijatelja Ihsana Kozdžuoglua. No nitko ne može zaustaviti mržnju koju on osjeća prema Kozdžuogluovima. Demir se sprema osvetiti majku koja je počinila samoubojstvo dok je on bio dječak. Gospodin Ihsan ima potpuno novi plan. Obitelj Kozdžuoglu je ponovno suočena s opasnosti da neće moći prodati urod koji su teškom mukom uzgojili.

4.epizoda - četvrtak 23. prosinca
Demir je preuzeo dug koji Ihsan Kozdžuoglu duguje zelenašima. Asi pristaje odužiti se Demiru. Ihsan misli da mu je dugove platio punac Džemal i dolazi mu na vrata. Kada Kerim, Demirov prijatelji upozna Defne s Demirovom tetom i sestrom, oni dožive veliku neugodnost. Ihsan ne zna da njegova kćerka Asi radi na Demirovoj farmi. Na ceremoniji koja se održava u vrijeme žetve, Demira i Asi očekuje veliko iznenađenje.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju