Kada se bude duhovi prošlosti, ljubav se pretvara u dramu.

17.siječnja
Počinju pripreme za zaruke Kerima i Defne. Derim je odlučan u namjeri da pronađe Suhejlino dijete. Neriman je zabrinuta zbog priprema za ručak s Kerimovom obitelji. Sitacija je napeta između Ihsana i Suhejle te Demira i Asi. Na proslavi zaruka svoje sestre Asi zabljesne sve prisutne svojom ljepotom, a ostavi poseban dojam na Demira. Aslan se zbližava s Melek. Džemal aga otkriva identitet djeteta Ihsana i Suhejle. Ihsan ne vjeruje da je ta osoba Suhejlino dijete. On zna da je dijete umrlo. Jedina osoba koja zna istinu je Okeš. No on se zavjetovao na šutnju. Demir tješi Lejlu, jer je ona tužna zbog toga što joj se brat ženi. Okeš uzrujan događajima popije koju čašicu previše. Demir ponovno počinje osjećati golem bijes prema Kozdžuogluima, osobito prema Ihsanu. Ta mržnja ide u korist Lejli. Dok se Demir zbližava s Lejlom, ponor između njega i Asi produbljuje se.

18.siječnja
Asi dolazi posjetiti Demira, no on odlazi sa Suhejlom u grad. Asi shvati kako se jaz između njih produbljuje. Suhejla s Demirom odlazi posjetiti svog navodnog sina Murata. No nakon razgovora s njim saznaje kako se ipak ne radi o njenom sinu. Jedina osoba koja zna istinu o Suhejlinom djetetu je Okeš. Zbog pritiska pod kojim se našao, Okeš bježi s farme. Aslan pita Asi i Ihsana gdje mu je otac. Na Ihsanu je pak da ga pronađe. Koliko će Okeš još moći nositi teret prošlosti? Tajna je gotovo izašla na vidjelo. Demir je uznemiren onim što pomalo doznaje o prošlosti. Suhejla i Ihsan pričaju o svojoj prošlosti. Suhejlu zanima zašto ju je Ihsan napustio. Ihsan se prisjeća prošlosti te razgovora s ocem koji je promijenio sve. 

19. siječnja
Suhejla je potresena istinom o tome da je Aslan njezino dijete. Ihsan isprva ne vjeruje da je Aslan Suhejlin sin. Kad Okeš Ihsanu ispriča događaje iz prošlosti, Ihsan spaja sve informacije iz svog sjećanja i mijenja mišljenje. No istina se ne sastoji samo od onoga što je Okeš rekao. Kad se Suhejla suoči s Ihsanom, otkriva još veću tajnu. Ihsan je skrhan istinom. Nakon ovoga, njegov će život biti potpuno drukčiji. Koliko god da je Demir ljut na Ihsana zbog onoga što je preživio, čini se kao da se zbog svega iskaljuje na Asi. On i Asi se posvađaju oko stada na cesti. Asi je ogorčena na Demira. Kerim je ponudio Lejli posao financijskog savjetnika u njihovoj tvrtki. 

20 .siječnja
Suhejla se pokušava sprijateljiti s Aslanom te mu ponudi posao. Asi je ljuta na Demira zato što ju je ostavio da ga čeka ispred ureda. Lejla ulazi tada u sobu te pred Asi pita gdje će joj biti ured. Demir i Asi se opet počnu svađati. Asi inzistira da joj Ihsan kaže zašto je toliko tužan i čudan. Asi zamoli Demira da joj kaže istinu. Kad sazna istinu, Aslan pati zbog laži koje je godinama slušao. Odjednom zapalio se obor za ovce, a zatočen u vatri nađe se Aslan.

21. siječnja
Svi smatraju Ihsana odgovornim za ono što se dogodilo. Ihsan je postao neželjena osoba. Aslan se pak nije razračunao s Ihsanom. Aslan se ide obračunati s Ihsanom. Ihsan nastoji smiriti Nerimu i svoje kćerke. Okeš je izvan sebe. Asi zove Demira, zabrinuta zbog oca i Aslana. Ihsan nastoji objasniti Aslanu zašto je ostavio Suhejlu. Uperivši pušku u Ihsana, Aslan nadjačava one koji ga pokušavaju spriječiti i odvodi Ihsana na mjesto gdje nema nikoga. Razračunat će se nasamo. Svi su uplašeni i boje se da Aslan ne naudi Ihsanu. Asi i Demir ih slijede kako bi intervenirali. Aslan se razračunava poigravajući se s Ihsanom kao da ga želi izluditi. To razračunavanje ne briše mržnju koju osjeća. Naprotiv, još je osnažuje. Demir i Asi ih dostižu, ali puška u Aslanovim rukama iznenada opali.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju