Kada se bude duhovi prošlosti, ljubav se pretvara u dramu.

39.epizoda - ponedjeljak 14. veljače
Defne želi okončati napetost između Demira i Asi koja nikako da prestane. Objašnjava Asi razloge zbog kojih se Demir udaljava od nje. Asi je žalosna kada čuje da joj je Demir prešutio to što se Suhejla pokušala ubiti. No Asi se smekša kada dozna za rođendansko iznenađenje koje joj je spremao Demir. Ali odvodi Melek u restoran te joj kaže kako ima dobrog doktora u Parizu koji bi joj mogao izliječiti ruku. Melek je očarana Alijem. Kad ode do Demirove kuće kako bi razgovarala i popravila odnos s njim, susreće Zejnep. To je za Asi kap koja je prelila čašu. Zejnepini progonitelji vide Demira i Zejnep. Demir odluči potražiti Asi te joj razjasniti svoj odnos sa Zejnep.

40.epizoda - srijeda 16. veljače
Demir se, uz Arifovu i Okešovu pomoć, uspijeva izboriti s opasnosti koja ga je snašla zbog Zejnep. Međutim, zbog oružja koje je opalilo na Demirovoj farmi svi doznaju sa Zejnepinu prisutnost. Asi, koja je svjedokinja Demirova nastojanja da zaštiti, Zejnep postaje poprilično ljubomorna. Usto, riječi koje je Zejnep rekla sa strahom uzrok su širenju nekih glasina. Usprkos svemu, Demir inzistira da zaštiti Zejnep. Neće na pola puta ostaviti osobu kojoj je učinjeno nažao. Ali iskorištava to što su se Asi i Demir udaljili i prelazi u napad. Ali priznaje Asi kako joj se želi približiti. Kerim se posvađa s Demirom zbog Zejnep. Ali zaprosti Asi tijekom vožnje na motociklu.

41.epizoda - četvrtak 17. veljače
Demir sve što čuje tumači kao razgovor o Asinu vjenčanju s Alijem. Kad vidi koliko se Demir udaljio od nje, Asi počinje misliti da je ono što radi pogreška. Ne može ni pomisliti na to da bi mogla izgubiti Demira i želi se iskupiti za sve što je učinila. Ne želi ni sebe ni Demira više rastuživati. Kad ode okončati svoju laž, nađe se usred događaja kojemu se nije nadala. Čini se kao da se nikad neće uspjeti suočiti s Demirom. Usto, Demir je zbog svega što je proživio donio neke odluke. Melek kaže Aliju kako je odlučila otići u Francusku. Gondža kaže Ziji da je trudna.

42.epizoda - petak 18. veljače
Asi se slama pred onim što čuje od Demira. Ne može učiniti što je potrebno da ispravi loše posljedice svoje laži. Prema njoj, Demir je izabrao. Demir će pak ostvariti obećanje koje je dao Ekremu i u najkraćem će se roku zaručiti sa Zejnep. No te se zaruke u potpunosti sastoje od sporazuma koji ima sa Zejnep. Taj će dogovor o zarukama ostati tajna između Zejnep i Demira. Ispočetka su svi baš kao Melek i Kerim, protiv Demirovih zaruka. Asi koja shvaća da je Demir napokon otišao iz njezina života nevoljko prihvaća Alijevu bračnu ponudu. Koliko god se Asi i Demir doimali kao da su odustali jedno od drugoga, njihovi bližnji učinit će sve što je moguće da to spriječe.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju