Kada se bude duhovi prošlosti, ljubav se pretvara u dramu.

Ponedjeljak, 10. siječnja
Aslan Kozdžuoglu krivi Demira za sve što se dogodilo njegovoj obitelji. Između njih izbija tučnjava i Demir biva ranjen. Asi je prva koja mu priskače u pomoć. Zbog toga se oboma uzburkaju osjećaji. Asi obašnjava Demiru kako je Aslan burno reagirao. Suhejla se jako približila pronalasku svog sina. Posjećuje Ihsana kako bi joj on pomogao. Taj posjet ne izmiče pozornosti Džemala Age i Neriman. Neriman zanima namjera te žene koja želi vidjeti njezina muža. Džemal Aga ne samo da ne smiruje svoju kćer nego je dodatno uznemiruje.

Utorak, 11. siječnja
Džemal aga kaže Demiru kako će Kenan oženiti Asi. Demir napada Asi jer misli kako je prihvatila brak s Kenenom samo da bi izbavila oca iz zatvora. Demir joj želi pomoći bez ikakvih uvjeta. Asi prihvaća no kaže Demiru kako prvo mora pitati oca. Aslan se ispričava Asi zbog napada na njenog oca. Defne posjećuje Kerima i Demira te im kaže kako će Kerim platiti jamčevina no zauzvrat traži Asinu ruku.

Srijeda, 12. siječnja
Demir je odlučan u tome da spasi Ihsana. Zbog toga s Kerimom slijedi Bulenta u Alep. Nitko ne zna da su otišli u Alep. Asi pak zove Demira zato što je stjerana u kut. Spas njezina oca ovisi o onome što će izaći iz njezinih usta. Asi se osjeća očajno u Demirovoj odsutnosti. Kenanova nada da će biti s Asi raste, uz intervenciju Džemala Age i Neriman, te pristaje platiti Ihsanovu jamčevinu. Demirova je odsutnost dobra prilika za Kenana da bude junak.Nerima savjetuje Asi da se uda za Kenana. Ihasn izlazi iz zatvora.

Četvrtak, 13. siječnja
Ihsan je pušten iz zatvora. Demir je ljut jer ga Asi nije čekala. Ihsanovo puštanje sve smiruje, međutim, problemi se neće odmah riješiti. Dugovi koje treba platiti i dalje su opasnost za obitelj. Ihsan se sporazumijeva s Demirom da ne bi izgubio zemlju. Kerim se najviše raduje Ihsanovu puštanju iz zatvora. Odlučuje zatražiti Defneinu ruku od njezine obitelji. Suhejla se protivi toj odluci. Lejla, koja podupire Suhejlu, kuje tajni plan kako bi natjerala Kerima da odloži odluku za poslije. Defne i Kerima očekuju nove prepreke. Demir je ljut na Asi u mjeri u kojoj nikada od sebe ne bi očekivao. Iako mu se Asi pokušava opravdati, Demir je iznimno bešćutan. Ne želi je ni saslušati. Sad je na Asi red da trči za njim.

Petak, 14. siječnja
Kerim odlučuje zatražiti Defneinu ruku od njezine obitelji. Suhejla se protivi toj odluci. Lejla, koja podupire Suhejlu, kuje tajni plan kako bi natjerala Kerima da odloži odluku za poslije. Defne i Kerima očekuju nove prepreke. Demir je ljut na Asi u mjeri u kojoj nikada od sebe ne bi očekivao. Vidi fotografiju koju je uslikao Kenan. Nerima je ljubomorna na Suhejlu. Ihsan je zamoli da ga ne ostavlja samog u sobi. Demir na večeri susretne Kenana u društvo drugih djevojaka. Defne je uzrujana zato što je shvatila kako je Kerim u društvu tih djevojaka, a jedna od njih je njegova bivša djevojka. Asi i Demir započinju svađu koja završava poljupcem.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju