Žene u tridesetima u naponu su snage, imaju sjajne karijere i obitelji. E pa toliko o teoriji. U slučaju Angie stvarnost izgleda nešto drukčije.

1.ep - 29. prosinca
Nema većeg veselja od iščekivanja. Angie (Mirja Boes) jedva čeka otići za vikend na Mallorcu. A kad joj se počeo nabacivati i zgodan kupac (Markus Brandl), život joj se činio savršenim. Šteta što je kupac ukrao četiri bočice najskupljeg parfema, a Angie ih je morala platiti. Stoga je hotel na Mallorci spao na dvije zvjezdice, a bluzu koju je očajnički željela za to putovanje sašila je sama. Kada je na putu u trgovinu tkaninama uspjela razbiti Melanien (Kirstin Hesse) skuter, putovanje na Mallorcu morala je otkazati. No te je večeri u jednom baru nanjušila miris ukradenoga parfema…

2.ep - 30. prosinca
Nitko ne želi završiti poput svojih roditelja. A Angie (Mirja Boes) se nipošto ne želi pretvoriti u svoju majku Inge (Angelika Milster), koja, poput lika iz stripa, zbog svoje nestrpljive i snažne naravi, uvijek otjera svoje ljubavnike, tvrdeći pritom da se muškarci jednostavno boje snažnih žena. Stoga Angie namjerava prepustiti inicijativu svomu novom dečku Jensu (Andreas Günther).
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju