Ferdo i Juju dva su pajdaša koja stalno nešto zakuhaju na žalost ostalih stanara čini se kako će njih dvojica biti zauvijek susjedi.

69.ep - ponedjeljak 27. veljače
Belina mama nesretna je što se njezina kćer još nije udala pa joj dogovara spoj s bogatim Talijanom Paolom (Damir Tomić). Bela pristane na izlazak samo da mamu skine s vrata. Bela na večeri otkrije da je Talijan pravi džentlmen, ali mu pod svaku cijenu želi pronaći neku manu. Grof (Slaven Knezović) sazna da je Bela večerala s Paolom i sad od nje traži da nagovori Talijana da s njim sklopi partnerstvo. Bela poludi, ali mu ipak obeća će to učiniti. Kad Anđa sazna da je u gradu prebogati talijanski industrijalac odluči ga zavesti…

70.ep - utorak 28. veljače
Grof (Slaven Knezović) ima novi poslić za Ferdu i Juru. Dečki će prodavati rumunjske zimske gume ispred Grofove garaže. Viki je usvojila pingvina preko sumnjive humanitarne udruge za zaštitu životinja i sasvim se posvetila brizi o njemu: kupuje mu hranu, šal, kapu, dekicu i sve to daje udruzi, a ostavlja im čak i novac za pingvina. Marko (Karlo Franić) je kod Grofa u stanu i praćkom razbija staklo na prozoru, za što Grof okrivi Komu.

71.ep - srijeda 29. veljače
Cure idu u zadnji ovogodišnji shopping jer je u obližnjem butiku rasprodaja. Jura se sjeti u zadnji čas da svojoj Lili nije kupio novogodišnji poklon, pa u panici pokušava smisliti neku sitnicu. Ferdo (Ljubomir Kerekeš) se sjeti da Sanja želi jedan sat i odjuri u suvenirnicu ne bi li ga uspio nabaviti.

72.ep - četvrtak 1. ožujka
Grof se budi nakon strastvene noći i umjesto dotične ljepotice, kraj sebe ugleda Komu odjevenog u žensku odjeću i sa ženskom perikom na glavi. Koma mu se obraća s „ljubavi“. Grof je osupnut. Lili je odlučila natjerati Juru da u novoj godini bude pažljiviji prema njoj, te da zajedno moraju poraditi na svojoj vezi. I Bela je donijela novogodišnje odluke: naći će ljubav svog života, prestati izlaziti s kriminalcima i više nikada ne dopustiti mami da je izbaci iz takta.

73.ep - petak 2. ožujka
Lili je upala u sumnjivu organizaciju koja okuplja ljude na zajedničkim večerama, a Organizator (Dinko Vujević) diže atmosferu i samopouzdanje svih prisutnih. Na kraju svake večere, zadovoljni gosti ostavljaju svoje novčane donacije. Jura je ljut na Lili što je povjerovala u tu priču i nagovara Ferdu da im se pridruži u organizaciji kako bi mu pomogao raskrinkati prevarante. Lili je nasjela na priču preko agenta za vezu - zamaskiranog tipa koji se nenadano pojavljuje u dućanu i u šiframa joj govori kada i gdje će se održati sljedeći skup.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju