Ferdo i Juju dva su pajdaša koja stalno nešto zakuhaju na žalost ostalih stanara čini se kako će njih dvojica biti zauvijek susjedi.

90.ep - utorak 27. ožujka
U Golubicu je postavljen jukebox, ali susjedima nikako ne odgovara glazba koja se vrti. Bela govori Ferdi da obožava klasičnu glazbu i opere, a Ferdo (Ljubomir Kerekeš) joj slaže kako i on uživa u takvoj muzici. Bela je oduševljena i odmah kupuje karte za operu. Ferdo se opskrbljuje CD-ovima, sluša klasičnu glazbu i čak pokušava (za)pjevati operu.

91.ep - srijeda 28. ožujka
Andrej zove Sanju iz Ukrajine, a kraj njega se zavodljivo smješka zgodna Ukrajinka (Snježana Lončarević). Kako bi impresionirao Belu, Ferdo (Ljubomir Kerekeš) joj slaže da puno čita i poznaje širok opus literature. Pošto Belu jako zaintrigira Ferdino znanje, najavi mu razgovor o knjigama koje je pročitao. Ferdo shvaća da se uvalio u laž, pa moli Juru, Grofa, Komu i Viki da mu pomognu.

92.ep - četvrtak 29. ožujka
Lola/Nediljko (Daniel Birčić) radi u baru kao pjevačica. Povjerava se Juri i Ferdi kako je saznala da je čeka veliko nasljedstvo od tete Luce (Semka Sokolović - Bertok) iz Chicaga, ali u cijeloj priči postoji jedna caka: Lola se mora oženiti ili ništa od novca. Lili uzima stvar u svoje ruke i pokušava od Lole napraviti muškarca: naučiti ga kako se treba ponašati kada dođe teta Luce koja ne zna da njezin Nediljko u Hrvatskoj zapravo živi i radi kao žena.

93.ep - petak 30. ožujka
Bela sanja Ferdu i Suzanu (Lara Lide) u mladim danima kada je Sanja bila beba. San joj se pretvara u noćnu moru, jer vidi scene u kojima Ferdo (Ljubomir Kerekeš) grubo postupa s bebom. Ferdo šalje Marka (Karlo Franić) u trgovinu po sol, a Marko bez pitanja zadrži ostatak novca. Bela je osupnuta Ferdinim ponašanjem prema dječaku, zbog čega odlazi kod Lili kako bi saznala kakav je Ferdo bio otac kada je Sanja bila mala.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju