Ferdo i Juju dva su pajdaša koja stalno nešto zakuhaju na žalost ostalih stanara čini se kako će njih dvojica biti zauvijek susjedi.

64.ep - ponedjeljak 20. veljače
Pomažući mušteriji u Lilinom dućanu s police dodati prašak, Jura padne i ozbiljno se ozlijedi. Kada dođe sebi, susjedi shvate da Jura – ima amneziju. Ne prepoznaje Lili, Ferdu, Viki, Komu… Liječnik (Ivica Jurinić) mu dijagnosticira duboku i atipičnu amneziju. Kad vidi kako je Juri u bolnici lijepo, Koma se odluči „razboliti“ kako bi mu donosili hranu u krevet i kako bi mogao hvatati djevojke za stražnjice. Jura misli da je Ferdo (Ljubomir Kerekeš) liječnik i počinje mu prilikom svakog posjeta davati mito. Ferdi se to svidi pa, odjeven u liječničku kutu, počinje obilaziti i ostale pacijente i od njih uzimati novac.

65.ep - utorak 21. veljače
Grof (Slaven Knezović) ima idealan poslić za Juru i Ferdu. Dečki postaju lažni kupci kojima je posao testirati rad prodavača. Jura i Ferdo (Ljubomir Kerekeš) kreću u akciju u butik ženske odjeće u kojem radi nova prodavačica Nora (Romina Vitasović). Raspituju se o grudnjacima i ženskim haljinama i svoje dojmove o ponašanju prodavačice zapisuju u notes. Nora zaključi da se dečki vole oblačiti u žene, pa im predloži da isprobaju haljinice kako bi se uvjerili koje im najbolje stoje. Cure se isto spremaju u shopping novih haljina koje im trebaju za elitni party, a jedan od pristiglih kupaca je i Koma koji kupuje tangice.

66.ep - srijeda 22. veljače
Svi susjedi okupili su se kod Ferde na Badnju večer i prisjećaju se djetinjstva i studentskih dana. Sanju zanima kako je izgledao prvi zajednički Božić njezinih roditelja, što Ferdi oživi uspomene i vrati ga u doba kada je dijelio studentsku sobu s Jurom. Ferdo (Ljubomir Kerekeš) detaljno prepričava svoja sjećanja, no Jura ima svoju verziju priče. Svi se prisjete jednog događaja iz djetinjstva kada je mali Grof (Gregor Grga Cipek) pomagao tati u „dilanju“ dječjih igračaka iz Njemačke, a maloj Lili (Damila Ok) mali Jura (Jonatan Brnčić) strgao poklon ispod bora, a onda je stvar pokušao ispraviti uz pomoć svog najboljeg prijatelja, malog Ferde (Jurica Pušenjak)…

67.ep - četvrtak 23. veljače
Marija (Ljubica Mikulić) dolazi na vrata Grofu (Slaven Knezović) s bebom u naručju i zamoli ga da ga pričuva dok ona ne nađe svog muža koji je već četvrti put pobjegao od nje. Grof odgovornost oko djeteta odmah prebacuje na Komu. Lili postaje depresivna kad vidi bebu i krivi Juru za to što oni još nemaju djece. Sanja, Viki i Anđa uživaju u Božićnom jutru sve dok im na vrata ne bane potpuno pijana Vikina mama Hermina (Gordana Slivka) i čestita im Uskrs!

68.ep - petak 24. veljače
Bela i Ferdo (Ljubomir Kerekeš) spremaju stan jer im Jura i Lili dolaze na večeru. Ferdo ne želi da Bela vidi njegovu kolekciju Playboya pa ih daje Juri na čuvanje. Anđa je ljuta jer njezin novi dečko Damir (Ivica Gunjača) više uživa u pornografiji na Internetu, nego u njenom društvu. Jura i Ferdo odnose kutiju punu časopisa kod cura, a Damir dolazi kod Anđe i oduševljen je prizorom „blaga“ u kutiji. Grof (Slaven Knezović) ima novu curu Ne(venu) (Playboyeva zečica Ivana Mađureh) s kojom uživa u krevetu, ali ne uspijeva komunicirati.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju